Utslagen

Efter en hård förmiddag ligger jag utslagen på soffan under ac´n men det behöver ju inte betyda att ni också behöver lata er.

Så kom igen…Rör på kroppen…

YouTube Preview Image

Ni har ju små fina experter till hjälp.

This entry was posted in Filmklipp, Sicilien. Bookmark the permalink.

6 Responses to Utslagen

 1. Sita says:

  Jag måste vila upp mej, börjar ju jobba i morgon. Sen har jag träningsvärk efter ha stått böjd o plockat av krusbären. Kram

 2. Anna says:

  Jag och Feliz är också helt utslagna av värmen i Alanya, så varmt man är ju inte van med värmen haha. Klarade av att ligga på stranden i 2½ sen gick vi hem till hotellet nu sitter vi och tar det lungt vi datorn faktiskt riktigt skönt. Vi hörs:)

  • Sand mellan tårna says:

   Ja denna värmen kan knocka vem som helst. Värmen i sig kan man väl stå ut med, det är ju luftfuktigheten som är det jobbiga. Vi hade samma temperaturer på Sicilien som här (en dag +44) men det kändes inte alls så hett då luften var mycket torrare.
   Ha det gott 🙂

 3. Veiken says:

  Jag har ont i en fot, så jag har legala skäl att sitta stilla! 🙂

 4. Pia F says:

  Ser skönt ut, då får Alex håll vattengympa pass på Kleopatra. Jag anmäler mig! 🙂

Kommentera