Tidningsbuss

Såg nu när vi lämnade stranden att på Damlatas parkeringen står numer en tidningsbuss med massor av utländska tidningar, både veckomagasin och dagstidningar…

Här sålde dom även den ”riktiga” Aftonbladet, dvs i det vanliga formatet annars brukar dom som säljer t ex på stranden sälja i A4 format med blanka tjocka blad och minitext men denna hade det gamla hederliga formatet.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

7 Responses to Tidningsbuss

 1. Ama de casa says:

  Det vanliga formatet på Aftonbladet? Det är väl en bildskärm va? 😉

 2. Hebbe says:

  Ja det var ett fint bröllopp,jag var bara där under själva vigseln,för att ta bilder,,sen var det deras barn och barnbarn som ramade in cermonin,,men vackert och kärleksfullt var det..Haé Kram.

 3. Roggan says:

  Tycker det är rätt imponerande att AB finns överallt. Kram

 4. Ama de casa says:

  sv: Det svåraste med att byta hotellrum varje natt är att komma ihåg vart man bor. Typ rumsnummer och så 🙂

 5. jeanette says:

  Här borta i mina ”hoods” 😉 finns det riktiga formatet i massa olika butiker, tom här i vår kiosk 🙂 kostar dock 11 lira. På vägen in till centrum har jag tom sett en butik som säljer tex Amelia, Veckan Nu. Det är ju kanon om dom börjar ta in lite svenska tidningar också, inte bara danska som man hittar överallt ;).
  Kram

  • Sand mellan tårna says:

   Aha, där ser man. Trodde annars dom gått över till det nya formatet då jag inte sett nåt annat på ett par år. Trycks tydligen här och är dagsfärska. 11 lira tror jag dock inte dom tar, 8-9 vad jag kommer ihåg från strandsäljarna.
   Jätte bra ju att det finns lite svenskt att hitta om man inte har världens bästa mamma som skickar tidningar varje vecka 😀
   Kram!

Kommentera