Hur skulle det bli?

Skulle vi få ett varmt välkomnande av Slash eller skulle han vara sur  när vi kom hem igår kväll (natt) för att vi varit borta så länge?

Katter är egensinniga djur så man vet aldrig. Flygresorna kunde inte gå snabbt nog enligt Alex. Åkte från Landvetter 12.45, landade i Istanbul lite efter 17 sen skulle planet till Antalya gå 20.10. 3 timmars väntan känns drygt, särskilt när man ska från utrikes till inrikes då det brukar gå snabbare med pass köer och annat men igår var det så lång kö i passkontrollen så det tog 50 min innan vi var igenom så där slog vi ihjäl nästan 1 timme.

Planet från Antalya boardade vi i tid men det blev ändå en lite sen start så vi landade 20 min sent. Att sen få väskorna tog en halv evighet och folk blev något irriterade. Hur lång tid kan det ta att tömma ett plan på väskor? Nästan 1 timme tog det innan bagaget kom.

Snabbt ut och hade stora kramkalaset med Hasan sen stannade vi och käkade på vägen hem.

Väl hemma rusade vi upp för trapporna och när jag öppnar dörren står Slash i vardagsrummet och kikar ut. Han kom inte springande så som han annars alltid brukar göra utan han står och avvaktar nyfiket. Jag och Alex går mot honom och sätter oss på golvet i hallen, nån meter från Slash och pratar med honom och det tar inte många sekunder förrän han är framme och stryker sig mot oss, pratar för fullt och fick ganska snabbt ett grepp om mig och började slicka mitt hår. Mitt hår som under vår bortavaro repat sig från hans framfart. Den ovanan har han inte lagt av med men jag och Alex skrattade bara och såg det som ett varmt välkomnande. Att Slash var så glad att se oss igen sen följde han oss som en hund var vi än gick.

God morgon!

This entry was posted in Flyger & Far, Slash. Bookmark the permalink.

8 Responses to Hur skulle det bli?

 1. Fenixmona says:

  Kan tänka mig att det var en lycklig Slash och man också förståss! Ibland kan man fundera faktiskt, varför det ska ta så lång tid med väskorna som det gör. Kommer en väska så kan man få stå o vänta hur länge som helst på nästa…denna väskväntning är en av de jobbigaste bitarna med en resa. Kramiz

 2. Pia F says:

  Skönt att allt gick bra och att ni är lyckligt hemkomna. Kan tro att Hasan tycker det är skönt att ni är hemma igen. Slash är för härlig det lär nog dröja innan han viker från er sida nu när ni är hemma igen.

  • Sand mellan tårna says:

   Ja vi har två figurer här hemma som är glada att vi är tillbaka, en på 4 ben och en på 2 😀

 3. Hebbe says:

  Mors,,Ja att flyga innebär mycket väntande..Slash behövde tänka en stund,innan han insåg att det var ni som kom…Har kollat på dina Etnabilder fantastiska,förstår att tankarna går till månen…Det kommer fler etapper av Sverigeresan,så ditt huvud får fler chanser..Haé Kram.

 4. Nina says:

  Slash måste vara överlycklig! Det tror jag att ni är med, borta bra men ändå hemma bäst:)
  Vad roligt att ni är hemma igen och vi får följa med ! Ha en trevlig dag.

  • Sand mellan tårna says:

   Ja hur härligt det än är att åka till Sverige och familjen där så är det gott när man kommer hem igen till sina saker och sitt hem.
   Ha det gott!

 5. Sita says:

  Godmorgon. Vilken lycka att han välkomnade er hem. Han hade nog väntat o tyckt att det varit väldigt tyst. Kram

 6. Kan tänka mig att han var glad att ha er hemma igen! 🙂

Kommentera