Poolliv

Som ni kanske läste i förra inlägget vann poolen med hästlängder över stranden.

Alex är så social och har så lätt för att skaffa nya vänner så att hitta lekkompisar var inga som helst problem. Redan dan efter vi kom hittade han den första. Maxim från Frankrike. Maxim kunde inte ett ord engelska men vad gör det, teckenspråk och handviftningar fungerar alldeles utmärkt. Dom två lekte varje dag sen kom en Maxim till, också han från Frankrike och dom blev 3 sen kom Sebastian, en norsk pojke och under vecka 2 tillkom en tysk pojke som hette Willy, Ludvig, en annan norsk pojke och de sista dagarna lekte han också mycket med 2 svenska pojkar. Han lärde även känna fler barn genom super kids club men många av dom höll till vid andra poolen. En härlig blandning nationaliteter och barnen hade så roligt. Det var fullt ös hela dagarna och dom bodde i poolen. Fick nästan muta upp dom när det var dax att gå.

Ibland fick även mamma vara med och leka. Särskilt när dom som hade all inclusive skulle äta lunch. Då blev det lugnt och ganska folktomt i poolen och kompisarna försvann för en stund.

Även mormor fick vara med och kasta boll.

Lek i barnpoolen.

Alex lärde ju sig dyka i Kroatien förra sommaren. Något han gjorde här hela tiden. Många av dom andra barnen ville också lära sig och Alex visade hur man skulle göra.

Bomben är ju ganska rolig också.

Vattenkrig hade dom men badvakten körde bort dom från stora poolen. Kriga fick man göra i barnpoolen. Pojken till vänster är Maxim (1) lillebror. Han var med ibland men myste mest runt för sig själv och var så nöjd med det.

Maxim och Alex krigar i stora poolen innan badvakten kommer på dom.

Maxim, Sebastian och Alex

Här har Alex vattenkrig med en norsk man som var där med sin fru och lilla dotter (till vänster). Alla barnen älskade honom då han hade världens tålamod och lekte med varenda unge som ville leka. Flera timmar låg han i barnpoolen och lekte med barnen.

Alex och tyska Willy

Alex och Willy

Alex och Maxim

Badbusar….Willy, Alex, Maxim och Maxim

Alex och norska Ida som också var med i Super Kids.

Alex och norska Ludvig som han träffade på Super Kids och sen lekte massor med i poolen.

Alex, i mitten svenska Philip som han verkligen blev tajt med. Oj så svårt dom hade att släppa varandra och säga hej då på Arlanda. Sen till höger har vi norska Ludvig. En dag hör jag en norsk mamma ropa Emre!!! Jag tittar och ser den lille pojken som heter Emre, han längst bak i bilden. Sa till Alex att hans pappa är nog från Turkiet och visst var han det. Den norske mannen som lekte med alla barn visste att vi bodde i Turkiet så när han pratade med Emres pappa talade han om detta så Emres pappa kom fram och pratade med oss. Tyckte väl det var roligt att träffa några ”landsmän”.

En liten bild som inte har med poolen att göra. Skrev ju att Alex och Philip hade svårt att släppa varandra. Dom blev verkligen så tajta och hade super kul tillsammans så när vi satt där, fast på planet i väntan på att få lyfta kom Philip och satte sig hos oss. Även under flygresan trängde vi ihop oss 4 st på våra säten så dom kunde få sitta tillsammans, tjattra, leka och spela nintendo.

Lite fler poolbilder…

Från solsängarna vi alltid låg på hade vi utsikt över Etna.

Ett mysigt poolområde…

Med flera skuggande olivträd.

Vi låg alltid mellan stora poolen och barnpoolen som ligger bakom här. Då hade man perfekt koll på barnen som for mellan poolerna som små blixtrar.

This entry was posted in Sicilien. Bookmark the permalink.

3 Responses to Poolliv

  1. Vilka badbusar!! Ser verkligen ut som ni haft de underbart!

  2. Sita says:

    Vilka trevliga veckor för Alex. Konstigt att som barn ha lätt att få kompiar men ej som vuxen. Härliga bilder. Kram

  3. Fina Frun says:

    Ljuvliga bilder! Vi fastnar också lätt vid poolen 😀

Kommentera