Sovmornar

Tar Alex verkligen nu. Väckte ju honom under 3 dagar nu i veckan då vi skulle på utflykter sen har han fått sova och det har han gjort. Allt mellan 9.30-10.30 kommer han upptassande. Själv är man som en klocka och vaknar runt 6.30-7 men jag har somnat om.  Igår natt var första natten vi körde med ac. Likaså inatt har dom gått. Startar dom och sätter på 30 min några gånger under natten och man sover så gott. Går inte att sova utan nu. +30 visade vår termometer på fortfarande igår runt 22 tiden.

Idag säger vädersajterna att det ska bli +36 vilket då innebär att det blir minst +38 då dom alltid visar några grader lägre. Yr.no som alltid är snåla med graderna visar att vi ska få +32. Önskar dom hade rätt men vet att dom alltid visar flera grader för lite, sommar som vinter.

Behöver jag säga att jag faktiskt längtar till det svalare vädret i Sverige. Isvindar och regn gör mig inget alls just nu. Ska bli så skönt. Har liksom inga planer på att bara sola och bada och vi lär ju få både sol och värme, dels på Sicilien och sen när vi kommer hem.

This entry was posted in Alex, Väder. Bookmark the permalink.

19 Responses to Sovmornar

 1. Hebbe says:

  Morsning,,Nu har jag kollat vad du pysslat med under veckan som gått…Du har haft en kulig vecka,,och en jädrans massa fina bilder,,fint….Snart kommer ni till svala Sverige,hoppas ni får en skön vistelse…Haé Kram.

 2. Ama de casa says:

  Här har också AC-n fått vakna till liv för att det ska gå att sova.
  Håller med om att dom är snåla, yr.no. Dom är nog bara avundsjuka, norrmännen 😉

 3. Fia says:

  Godmorgon! Här har vi ca +18 grader och massa moln på himlen men ibland ser man solen 🙂 Tusen tack snälla du för alla dina svar, dom är utprintade nu så jag får ta med dom. är det nåt ännu så har jag ju nån vecka på mig. Ha en jätteskön vistelse i Sverige och på Sicilien. Kram!

  • Sand mellan tårna says:

   +18 är helt ok tycker jag 🙂 ca 20 grader mer här *pust*
   Förvarnade Hasan om att ni kommer till kontoret en dag när ni är här. Bli inte förvånad om han ser ut som en fågelholk för han har så mycket i huvudet så glömmer han är det normalt men oftast trillar pengen ner efter en stund 😀
   Ha det gott, kram kram!
   Hörs vi inte innan ni åker får ni ha en underbar semester här i Alanya 🙂

 4. Yvonne says:

  Hej där!
  Det är skönt med sovmornar men tyvärr så har även jag en inbyggd väckarklocka som väcker mig runt 07.30 varje morgon 🙂 Här i Luleå har nu äntligen sommaren och solen kommit och jag hoppas att den ska stanna lääänge.Jag passar också på att önska er en trevlig resa till Sverige 🙂

 5. Fina Frun says:

  Och vi längtar istället till värmen 🙂

 6. Sita says:

  Hejsan. Det låter för varmt hos dej. Så var det när vi var nere o då höll vi på att flyta bort. När åker ni hit till Sverige? Kramar

 7. Hebbe says:

  Hej du,,ja det var stor skillnad mellan här hemma och vid stugan,,men det blev ganska grönt på träden under veckan..Det var ljust nästan hela dygnet,men ganska svalt..Haé Kram.

 8. Hebbe says:

  Ja Axel,är ju ett anagram av Alex,,,Jag har heller aldrig hört någon som hetat Axelina,,kan tas bort tycker jag..Haé Kram.

 9. Hebbe says:

  Ja stugan ligger mitt i tystnaden och ensamheten,,jag såg 1 bil på hela tiden..Kommunen är inte intresserad av vägen,utan det är snarare skogsbolagen som får rycka in,,SCA har lovat stå för virket,sen måste någon/några sätta dit det bara..Haé Kram.

 10. Jo förstår att du längtar efter kylan i Sverige, det gör jag me. Vi kör med fläkt hela natten vilket jag tycker funkar jättebra!

 11. annica says:

  Hejsan!
  Jag har hört detsamma från min man och son som är kvar därnere, dom håller på att storkna av denna värme, lite väl tidigt för att det ska vara så varmt. När åker ni till sverige? Blir ni här länge och sicilien låter trevligt åker du med din mamma då?
  Ha det bra i Sverige.
  /ANNICA.

 12. Anna says:

  Godmorgon på dig:) Jag vill bara önska dig en trevlig resa till Sverige. Förstår att du längtar ha nu en härlig semester tillsammans. Kram.

 13. Ama de casa says:

  Bloggstrejkar du? 😉
  Gomorron 🙂

 14. Micke says:

  Ja, det där låter LITE för varmt… Puh!

Kommentera