Trodde jag

Trodde jag skulle hinna med bloggen och läsa ikapp mig på bloggar igår när vi tog en hemmadag men icke.

Fixade, städade, tvättade och donade hela dan. Ferhat tog med Alex till stranden några timmar och kom hem med honom lagom tills jag var klar och hade tid att sätta mig. Då norpade Liten Herre datorn och skulle spela på sin facebook.

Idag är en ny dag och den innefattar inte städning.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

13 Responses to Trodde jag

 1. Jenfan75 says:

  Ja jag hade också en städardag igår och det behövdes.. Passade även på att tvätta en massa då vi hade så underbart väder=)

 2. Ama de casa says:

  Skönt att du slipper städningen idag då 🙂
  Gomorron!

 3. Haha ja ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig! 🙂

 4. Floyd says:

  Hej.
  Vet inte hur datapriserna ser ut i Turklandet men här i svedala försöker MediaMarkt och Elgiganten ha ihjäll varandra, till kundens froma förtjusning,så tänk på det när ni ändå ska hem och frysa rumpan av er 😉
  Ernie

  • Sand mellan tårna says:

   Tack för tipset om datorer men vi måste köpa en här till honom då han behöver turkiskt tangentbord. Jag kan ju ändra på min så man kan växla mellan språken men han vet ju inte på vilka ”svenska” tangenter de turkiska bokstäverna sitter så det blir så bökigt. Är ju mest sina kompisar här han chattar och skriver med. Vi har sett att dom säljer såna små datorer för runt 600 lira (ca 2400:-) vilket känns som ett helt ok pris. Han behöver inget avancerat. Bara så han kan hänga på facebook och you tube.

 5. Veiken says:

  Gott att du slipper städa idag också. Det finns ju roligare saker att göra! 🙂
  Jag utgår ifrån att du fortfarande inte har hört något om din vinst – jag mejlar dit i morgon och frågar vad dom håller på med! …….

 6. Lena says:

  Skönt att städningen är avklarad…….Var jättekul att få följa med (iaf bildmässigt ) på era jeepturer! Får ha det på listan vid nästa Alanya besök! Ha en trevlig hemresa till Sverige . Kram Lena

 7. Aurora says:

  Städa? Vad är det?
  Det har gubben fixat idag när jag var på jobbet. Kram

 8. eva says:

  Din blogg rocking…You are the best. … Ønskar dig och Alex en trevlig sommar…Eva.

 9. Chris says:

  Hej hej Karina,long time no see…..but im back he he

  Håper alt er bra,lenge siden jeg har vært på bloggen din…..eller på internet i det hele tatt.Har hatt endel private greier,derfor litt ”borte”. Nå gleder jeg meg til å lese,har MASSE å ta igjen.

  Kram 🙂

Kommentera