Utflykt idag igen

Idag ska vi åka till Sapadere. Vi startade utflykter dit förra året och jag har inte hunnit åka med på en tur än. Ska bli trevligt. Bilder kommer sen!

Uppe med tuppen är jag. Alex vaknade inatt och drömde en mardröm sa han. Gick in och la mig hos honom i hans säng och somnade. Vaknade 05.30 av att han slår sin häl rakt i låret på mig. Det kom rakt uppifrån så han måste haft benet rakt ut i luften och bara släppt ner det. Jag får inte lätt blåmärken men lär få ett nu. Snablar så ont det gjorde. Gick in och la mig i min säng men kunde inte somna om.

Sitter på balkongen med dagens första mugg kaffe. Inte ett moln på himlen. +26 grader. Lär bli en varm dag idag igen. Värmen bara slog till. Från att ha legat på behagliga +25-27 så pang för nån vecka sen slog det om från en dag till en annan och la sig på +34-36 grader och vi är inte ens i mitten på juni. Vill inte veta hur juli kommer bli. Tur vi flyr!

This entry was posted in Väder. Bookmark the permalink.

5 Responses to Utflykt idag igen

 1. Aurora says:

  Ingen rast , ingen vila och ingen ro hos dig. Kör hårt om du nu kan det i värmen. Kram

 2. Ama de casa says:

  Det var en annan variant av barnmisshandel det… 😉 Ha en god tur idag!
  Gomorron!
  🙂

 3. Vi har runt 33 grader på dagarna och hade som ni behaglig värme innan de bara slog om över natten. Ni gör helt rätt som flyr denna hettan! Hur länge ska ni vara i Sverige?

 4. Pia F says:

  Jag vet att ni kommer att få en fin tur, vi var nämligen med på Sapadere utfärden i höstas.
  Så jag hoppas att ni haft en bra dag.
  Kram Pia

Kommentera