Dagbok

Alex fröken hade igår sagt att hon vill att barnen ska skriva dagbok om vad dom gjort under sommarlovet. Så redan idag får Alex sätta igång med det och det kommer garanterat stå badat under många av dagarna.

Lördag idag vilket innebär fotbollsträning i eftermiddag men först lite bad kanske. +28 visar vår termometer på redan och klockan är inte ens 8.

This entry was posted in Alex skola. Bookmark the permalink.

7 Responses to Dagbok

 1. Sita says:

  God morgon. Här har det regnat inatt o det var +10 grader när jag kom ner. Hade jag den värmen som är hos dej skulle även jag bada. Kramar

 2. Feliz says:

  Här är kl 8.30 svensk tid och den regnar bara . Men ha det så gött .

 3. Anna says:

  Godmorgon:) Skönt att vakna till solen och värmen,haha. Vi vaknade till regn och 8 grader när kommer den riktiga värmen? Jag skickade nyss upp Feliz för dem har loppis med klassen idag. Jag stannade hemma mitt knä mår inte bra ska ju gör en stor operation den 28/6. Går omkring med värk frossa och feber, men började med diclofenac igår hoppas nu att det släpper. Roligt och lärorikt med dagbok:) Får dem klistra in bilder och saker också? Hoppas att vädret blir bra när ni landar i Göteborg, för det är väll snart ni ska till Svensk mark? Sola och bada för mig med idag. Ha det gott……….

  • Sand mellan tårna says:

   Usch låter inget vidare varken med vädret eller dig. Krya på dig och hoppas op går bra 🙂

 4. Ama de casa says:

  Passa på att bada i massor innan ni åker till Sverige. Där är det nog inte lika skönt i vattnet… 😉

  Kul med dagbok!

 5. Va kul, kommer ha mycket att skriva under eran semester i Sverige! 🙂

Kommentera