Härlig dag

Åkte ut till skolan för att hämta Alex när dom slutade vid 11…

Lite smått kaos utanför skolan. Många föräldrar som hämtade trots att servicebussarna körde hem barnen. Alla 1 or blev hämtade.

Vägen utanför skolan är ju inte bred ändå har dom breddat den men när det kommer många bilar blir det kaos + alla servicebussarna som skulle fram och skolan har väl en 30-50 st. Alex buss har nummer 30 så minst 30 bussar finns.

Alex och Senay med Zeynep, deras goa fina fröken som dom kommer få ha även i 3e klass sen från 4e klass har dom olika lärare i alla ämnen.

Alex, Senay och Muhammed Emir, tre glada klasskompisar som kramade varandra hårt och önskade varandra ett härligt sommarlov. Så söta!

Efter upphämtning åkte vi till Alanyum med Joanne och Senay där Alex och Senay fick varsin present. Fina och duktiga barn med fin fina betyg ska belönas. Både Alex och Senay fick en 4a och sen resten 5 or. I engelskan som bedöms för sig fick dom båda 5 or rakt igenom (11 saker som bedöms) så det var två stolta barn och två stolta mammor som hämtade sina barn. Både Alex och Senay hade dessutom fått 2 extra diplom, ett som jag inte fattade riktigt vad det var och ett för datakunskap.

Lek och bus på Playland och lite mat blev det också på Alanyum  innan vi åkte hem till Joanne och Senay och tillbringade resten av dagen i poolen. Idag är nog varmaste dan hitills för så mycket som jag badade idag har jag ännu inte gjort i år samt att vi låg under parasoll mest hela tiden och det var det premiär för.

Alex och även…

Senay var mest i poolen. Bara uppe för…

Glasspaus!

This entry was posted in Alex skola, Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

3 Responses to Härlig dag

  1. Aurora says:

    Ha en trevlig sommar med sköna sovmorgnar nu när du inte behöver gå upp och få iväg Alex. kram

  2. Sita says:

    Toppen. Varit till dom som slutat igår o käkat. Kram

  3. Ama de casa says:

    Oj vad duktiga dom är, Piff och Puff 🙂

Kommentera