Många böcker

Igår när Alex kom hem hade han alla böcker med sig så nu är skolan verkligen slut.

Det var ett gäng han fick släpa med hem och detta är ändå inte alla. Han har kommit hem med böcker under hela läsåret allt efter som dom gjort klart dom. Lite grejer finns kvar på skolan, bl a pennskrin och lite andra småsaker och en större portfolio mapp som vi får ta med hem idag.

Idag är dan vi ska ut på skolan och han ska berätta vad han lärt sig. Vet inte riktigt vad dom ska göra men både i måndags och igår har dom fått öva på detta. Ska bli spännande att se vad det är vi får se.

God morgon!

This entry was posted in Alex skola. Bookmark the permalink.

7 Responses to Många böcker

 1. Hebbe says:

  Mors,,Tack,,Änderna var ju halvtama,dom brukade hälsa på nästan dagligen sa min kamrat.
  Rackarns va många böcker Alex fick bära hem,,,Spännande dag för dig oxå,,kanske lite nervöst,,,Hoppas det blir en bra sista skoldag..Kramen.

 2. Hebbe says:

  Just precis,,Håkan Loob var det,,grattis till mig…Kramen.

 3. Anna says:

  Godmorgon:) Underbart med sommarlov, skönt för dig med. Hur gör du med Alex skolböcker sparar du dem? Jag har sparat Feliz böcker sedan 1:an inte allt men det som kan vara kul att titta i. Spännande dag i dag, kommer Alex att prata Turkiska? Bra skola han går i kommer han kunna gå i den ett par år till er måste man byta? Du kanske har läst under veckan att Svenska skolorna inte har fått så bra betyg vi kanske skulle ta lite lärdom av den Turkiska undervisningen:) Ha en riktigt bra dag:) Kram kram.

  • Sand mellan tårna says:

   Hej 🙂
   Ja så skönt med sommarlov. På fredag ska dom bara dit för 2 timmar. Få sina betyg och säga hej då typ.
   Jo då, jag har sparat ganska mycket men som du säger kan man inte spara allt. Särskilt inte här med tanke på hur mycket böcker dom får varje läsår. 36(!!) tror jag det var inför detta läsåret och tro mig, dom har gjort klart alla. Matte har dom haft 3 böcker, hayat bilgisi 3, etkinlik 3, engelska 4 tjocka + några små…*pust* 😉
   Alex kan gå på denna skolan 12 år så hela gymnasiet kan han gå där och behöver inte byta. Känns jätte skönt 🙂
   Jo jag har både läst och sett på nyheterna. Skrämmande dåligt, svenska skolan som varit så bra.

 4. Aurora says:

  Här får de gå ytterligare en vecka.

 5. Ama de casa says:

  Åh! Sommarlov – vad härligt!!! 🙂

 6. Sita says:

  Hejsan. På fredag slutar skolan här med. Ska efter jobbet då åka o fira mitt barnbarn Evelin som slutar nian. Kram

Kommentera