Allt för sitt barn

Alex och hans kompisar spelar Social Empires på facebook. Ett spel där man ska bygga sitt empire. Man ska som sagt bygga olika saker, skydda sitt empire mot fiender, fightas mot fiender, samla guld mm mm.

Ju mer guld och ju högre nivåer men kommer upp till ju mer kan man göra så att samla guld är bra, likaså att hjälpa sina vänner.

Alex bad mig igår innan han gick till skolan om jag under dan kunde hjälpa honom samla lite guld. *pust* Jag är helt värdelös på såna spel och blockerar alla spelförfrågningar jag får men jag lovade att försöka och jag fixade lite åt honom men jag fattar ju ingenting. Man ska ju mata arbetarna för att dom ska jobba och innan jag fattade det och fattade hur man gjorde det…många suckar blev det.

Det första jag gjorde nu på morgonen när jag satte mig med min kaffe på balkongen var att gå in på hans empire och sätta igång arbetare och samla guld.

Vad gör man inte?

Allt för sitt barn!

God morgon!

This entry was posted in Alex. Bookmark the permalink.

6 Responses to Allt för sitt barn

 1. Aurora says:

  ha, sånt har jag gjort också. Sen blir man fast. Kram

 2. Maria says:

  Hejsan hoppsan! Ramlade in här för att vi båda är med i Auroras bloggkoll idag och jag blev nyfiken på vem du var.
  Jag dissar ALLA spelförfrågningar på FB men när min son behövde lite arbetskraft i sin värld (?) ställde jag upp. Han lovade mig dyrt och heligt att jag inte behövde göra något mer än att låta honom lägga till mig i sin stab. Han glömde att nämna de 148 förfrågningar som skulle ramla in om att bli tillagd i andras stabar oxå…..
  Men som du säger – vad gör man inte för sina barn 🙂

 3. Ama de casa says:

  Ojsan. Du är snart fast, alltså 😀

 4. Sita says:

  Hejsan. Jag spelar lite men ej det spelet. Ibland tröttnar jag att jag inte kommer vidare, då tar jag hjälp av mina 2 yngsta barn. Men Ellinor sitter nu fast på samma bana som jag, bara Renate som kommit vidare. Emanuel får spela på Renates FB ibland. Han har ju inte åldern inne för att skaffa egen. Kram

 5. Veiken says:

  Hahaha! Det är härligt när barnen kan mer än man själv. Alltid lär man sig något! Fick du samlat mer guld, eller förlorade du hans imperium? 😉

Kommentera