Som en zoombie…

Känner jag mig idag.

Slash har varit helt omöjlig inatt. Började redan när jag la mig. Då följde han med in i sovrummet och det brukar han göra. Han brukar lägga sig och sova han med några timmar sen vill han gå ut från sovrummet men inte igår.

Han bara busade. Skulle bita mig i fötterna, vifta med tassen i ansiktet på mig, slicka mig i håret, välta ner allt på sängbordet, jaga nån liten fluga, hoppa upp i fönstret och där är det stopp. Han får inte vara i fönstret, är livrädd efter den gången vi (grannen) hittade honom på utsidan av fönstret. Han får aldrig vara i sovrummen själv. Vi har sagt att vi ska sätta upp myggnät men som med allt annat här blir det i morgon, en annan dag, senare…

Så, jag tog ut Slash ur sovrummet men det var han inte nöjd med. Han började prata låta som en ilsk kärring,  krafsa på dörren och t om hoppa mot dörren. Att han hoppar mot dörrkarmar vet vi redan och det kan gå illa. Han gav sig inte så jag fick släppa in honom igen. Faktiskt la han sig ner då men inte för nån längre stund förrän han skulle busa igen och hela grejen började om. Tog ut honom ur sovrummet igen och han blev väl sur för jag hörde honom inte. På ett tag…

Jag somnade och vaknade sen vid 2 tiden av att han höll på att dra i sin vattenskål. Något han gör varje dag så det blir stora pölar på golvet och det låter ju så hemskt när han drar runt med den på kakelgolvet. Upp och plocka bort skålen för honom och snabbt som ögat följer han med in i sovrummet igen. Sova? Nej nej, busa!

Suck, ut med honom ur sovrummet igen och gav honom en boll och han nöjde sig med den. För ett litet tag. Vaknade sen vid 4 tiden av han höll på att prata utanför sovrumsdörren och hoppa mot den. Upp igen…Hasan låg och sov framför tv´n så jag gick upp och stängde av den. Slash sprang efter mig och hoppade mot benen. Gick in i sovrummet och stängde fönstret sen gick jag på toa. Slash efter men efter toabesöket var jag snabb som blixten och tassade snabbt in i Alex rum och la mig hos honom. Ha, där lurade jag Slash. Nu kan han gå in i sovrummet när fönstret är stängt men den gick han inte på. Han började direkt utanför Alex dörr låta som en ilsk kärring igen, krafsa på dörren och hoppa mot den.

Gaaah! Vad har tagit åt katten i natt?? Upp igen. Satte mig på balkongen och Slash kom efter. Slash satt på golvet och tittade på mig och pratade. Jag orkade inte riktigt svara, orkade inte ens hålla upp ögonen utan satt där tyst och blundade.

Vad gör Slash? Jo, han går in och lägger sig på soffan och sover och där låg han fortfarande när jag kom upp nu på morgonen men blev snabbt väckt av mig med ett böööö!

God morgon! *gäsp*

This entry was posted in Slash. Bookmark the permalink.

15 Responses to Som en zoombie…

 1. jenfan75 says:

  Gomorron..
  Har varit med om detta själv med våran katt .

  Men jag gillar stilen han har i stolen=)

 2. Lena says:

  Suck suck värre än småbarn ! Kanske han känner på sig att ni ska åka på semester till Sverige ??? Hoppas du får en lugnare dag än natt! Kram Lena

  • Sand mellan tårna says:

   Haha ja jag kan inte ens jämföra det med när Alex var liten då han sov hela nätterna från bara ett par månaders ålder. Får trötta ut honom rejält ikväll 🙂
   Ha en bra dag!
   Kram!

 3. Hebbe says:

  Jaha du då kan man säga att du jobbat ett nattskift nu då,,ja Slash oxå,,undrar vem som får vila först..satsar en slant på Slash…Ja du tror så du,,Koltrasthonan verkar vara en tuffing,eller så är ungarna viktigare för henne än för honom,,han trippar omkring med munnen full,men flyger inte till boet förrän jag är minst 5 m bort..Kul att studera dom på nära håll..Haé Kram.

 4. Hebbe says:

  Bilderna togs i lördags när vi gick hem från festen,jag hade ingen aning att hon tog dom,,fick se dom i går,och tyckte dom var bra,,berättande,,,Kramen.

 5. Mamma says:

  God Morgon!
  Ja, då vet du hur lindrigt du kom undan när Alex var bebis 🙂
  Slash har kanske kommit in i tonåren? Hormonerna som spelar ett spratt?
  Puss o Kram!

  • Sand mellan tårna says:

   God morgon!
   Ja jag kom lindrigt undan men så har jag aldrig klagat heller över att vara en trött småbarnsmamma med sömnbrist 🙂
   Ja kanske har han kommit in i tonåren!
   Puss o Kram!

 6. Ama de casa says:

  Hahaha! (Ursäkta att jag skrattar, men det är nog roligare att läsa om det än att uppleva det 😉 )
  Hoppas du får en lugnare natt inatt.

  Gomorron!
  🙂

 7. Fina Frun says:

  hahaha och så den sköna bilden på det ;D
  Vilken buse!

 8. Fia says:

  Hahaa..katter kan väl ändå ibland va såååå ljuvliga 😀 Vi har haft vår katt i snart 7 år och jag har inte sovit en endaste hel natt efter det. Ibland får jag kliva upp 4-6 ggr per natt för hon ska ut och sen ska hon in. Släpper jag inte in henne så hoppar hon på handtaget på ytterdörren så de bara skallrar i lägenheten..tom grannarna hör det. Till våra sovrum har vi fått svänga på handtagen för annars hoppar hon och öppnar upp dörren. Kan tänka mig att Slash tar en lång tupplur idag 🙂 Ha en härlig dag!

  • Sand mellan tårna says:

   Hahaha värre än att ha småbarn. Dom sover ju oftast hela nätterna inom sitt första levnadsår. Jo då, Slash sover nu och har gjort sen imorse 😉
   Ha en bra dag du med 🙂

 9. Ama de casa says:

  sv: Vi var också MÄKTA besvikna på pizzorna i Italien på tågluffen 1979. Men nu har italienarna lärt sig att göra pizzor dom med 🙂

 10. nina says:

  Kan bara instämma på andra och tycker också att det är säkert roligare att läsa om den än att uppleva detta.. Men tack Slash, att du underhåller alla läsare runt om världen:)
  Och du Karina skriver alltid så roligt att man får leende på läpparna!

  • Sand mellan tårna says:

   Kul att jag kan roa även om jag inatt inte var särskilt road själv 😉 Kan dock skratta åt det nu. Ska bli spännande att se hur denna natten blir. 🙂

 11. carina says:

  Vilken söting 🙂 stilen är för underbar :))
  Kramen på dig♥

Kommentera