Släppt tidigare

Idag var jag till Alex skola för att hämta honom när dom slutade och ta honom direkt till fotbollsträningen.

Jag kommer till skolan 15.40 (dom slutar 16.05), talar om att jag ska hämta Alex men inte att det är bråttom eller nåt. Sätter mig ner och bläddrar i en broschyr, blev erbjuden nåt att dricka och kanske tur att jag tackade nej för poff så dyker Alex upp som gubben ur lådan.

??? Oj, kommer du redan???

Ja, fröken släppte mig direkt dom sa att du var här.

Så det var bara att köra till träningen direkt. Något som inte tar mer än 5-10 min. Ligger jätte nära hans skola så han kunde vara med från start.

2 timmar tränade dom idag. Pust! Blev matt bara jag såg dom springa runt i värmen och i solen för solen ligger på hela eftermiddagen (+27 visade termometern i bilen på). Själv satt jag i skuggan under en palm.

Lördagsträningen är framflyttad ännu en timme så nu tränar dom inte förrän kl 16. Då har man ju hela dan till annat. Bada t ex!

 

This entry was posted in Alex skola. Bookmark the permalink.

4 Responses to Släppt tidigare

 1. Hebbe says:

  Puh,träna i den värmen,,du som kunde välja valde skuggan,hade tur..
  Hoppsan det blev fart på skolan när du kom lite tidigt…Hoppas ni får ett skjönt strandhäng då i morgon..Haé Kram.

 2. Aurora says:

  Fy vad avundsjuk jag blir när du nämner ordet bada. Kram

 3. Sita says:

  Oj då får ni bada o glömma tiden. Kram

 4. Ama de casa says:

  Vad jobbigt att springa i den värmen. Bättre att sitta under en palm 😉

Kommentera