Kom undan lätt

Igår när Alex kommer hem berättar han om picknicken dom haft. Dom hade haft det toppen. Det var både klasserna 1, 2 och 3 så det hade varit livat.

Han berättade att Umut hade haft med sig vinbladsdolma och att han hade ätit 8-10 stycken. Frågade vad mer barnen haft med sig och det var börek, mercimek köfte, biberdolma, hembakat mm.

Många som hade fått i uppdrag att ta med plockmat. Jag tänkte i mitt stilla sinne att där kom vi lindrigt undan för hade vi fått ett av dom uppdragen hade jag nog fått be nån av grannarna hjälpa mig eller köpt färdigt. Att göra vinbladsdolma och andra smårätter så det räcker till 22 barn…*uff*. Hade fått stå i köket hela helgen.

Joanne kom också lindrigt undan som skulle fixa dricka sen vad det nån som hade frukt med sig men annars var det mest sånt som mammorna lagat själva eller vem vet, dom kanske bad grannen.

Är i alla fall glad att vi inte åkte på att fixa nåt sånt.

God morgon!

 

This entry was posted in Alex skola. Bookmark the permalink.

6 Responses to Kom undan lätt

 1. Aurora says:

  hoppas de tänkte till innan de bad er för då kanske de gör det nästa gång också. Annars får du börja planera nu för nästa utflykt. Kram

 2. Yvonne says:

  Godmorgon! Du kom lindrigt undan!!Vinbladsdolmar till 22 hungriga barn,ja då hade man fått jobba hårt i köket en hel dag.Flip flop skor hade jag mycket förr,nu har jag stadigare skor ,så att man inte snubblar omkring :-)Ha en bra dag! morgonkram!

 3. Mamma says:

  God Morgon!
  Jag misstänker att det var medvetet från skolans sida – dom var antagligen osäkra på om du och Joanne klarade att fixa turkisk mat 🙂
  Puss o Kram! Ha en bra dag!

 4. Ama de casa says:

  Vad skönt att slippa undan så enkelt 🙂

  Synd att den blev av, så att du blev utan choklad… 😉

 5. Fina Frun says:

  hahaha, ja oj vad ni kom lindrigt undan!

Kommentera