REA eller??!!??

Läste inne hos Fina Frun nyss om ett rea fynd hon gjort. Kom då på vad jag upptäckte när jag köpte ett par badshorts till Alex på rea på Rodi Mood för inte så länge sedan.

Här rear dom jämt, året om hänger det skyltar med ”Indirim” och ”sale” på många butiker. I alla fall…På dessa badshorts satt en lapp med indirim och priset var 19.90 lira (80:-). Jag köpte dom och när jag kommer hem och ska klippa bort lapparna börjar jag tänka att det är ju konstigt att dom rear badshorts nu när badsäsongen precis börjat.

Av ren nyfikenhet pillar jag bort realappen för att se vad ordinarie pris var. Vet ni vad det var? Samma! Under realappen stod det 19.90 lira.

Kunde inte annat än att skratta. Undra hur många gånger man gått på den? Jag handlar ju en hel del på Rodi men för 80:- känner jag mig inte lurad direkt men ganska fult är det allt av butikerna att göra så. Säkert funkar det och ökar försäljningen.

Ska nästa gång pilla bort realappen redan i butiken för att se om dom gjort samma och har dom det ska jag fråga dom varför dom gjort så. Ska bli kul att höra svaret.

This entry was posted in Shopping, Tokigt, Roligt & Knäppt. Bookmark the permalink.

3 Responses to REA eller??!!??

 1. Ama de casa says:

  Haha! Jag har en kompis som brukar sälja hembakt på marknader. Hon skriver 1 för 25, 4 för 100. Dom flesta köper fyra, och så gott som ingen ifrågasätter att det faktiskt är samma pris 😉

 2. Hebbe says:

  Jaha du,,rea,alltid lurar det någon,,Det är lika på cypern,jag vet en affär som haft samma reaskyltar uppe i säkert 5 år där säljs oxå kläder,har själv aldrig handlat där,,bara regerat på den toklånga rean..Haé Kram.

 3. Fina Frun says:

  hahaha vilken fuling! Ja, gör så, pilla bort lappen redan i butiken nästa gång och ifrågasätt dem!

  (tack för länken 😀

Kommentera