Kissade i hissen

Igår när jag var ute stötte jag på svenskarna som bor på samma hotell som den skitfulla norrmannen.

Jag sa att ni har en skitfull norrman på ert hotell. Dom reagerade direkt och tänkte kanske, hur kan hon veta? Jag berättade vad som hänt och dom berättade att han kissat ner både sig själv och hissen. Dom skulle hjälpa honom till sitt rum men han envisades med att han bodde på en annan våning och i ett annat rum än han gjorde.

När jag pratade med honom på restaurangen sa han att han skulle vara här 1 vecka men sambon i 3 veckor. Dottern skulle komma och vara med mamman i 2 veckor. Han sa att han tyckte det räckte med en vecka. Han vill helst vara hemma sa han.

Fortsätter han dricka så som han gjort under första dygnet lär han inte komma ihåg nåt av veckan alls när han kommer hem och då är det ju som att han aldrig varit borta men ändå väldigt borta.

Idag ser det ut att bli en fin dag för picknick. Mestadels blå himmel med bara några små molntussar, +22 just nu. Skönt om det inte blir gassande sol även om dom kommer vara i en picknick park med säkert skuggande träd. Igår var det mestadels molnigt men varmt, +28 grader.

God morgon!

This entry was posted in Tokigt, Roligt & Knäppt, Väder. Bookmark the permalink.

7 Responses to Kissade i hissen

 1. Aurora says:

  Morn. En del förnekar sig inte. vi har bara 5 grader nu på morgonen. Det ärbaraattta på sig några lager kläder. Eller gör som de Somaliska kvinnorna som här. De har på sig hela garderoben.Kram

 2. Hebbe says:

  Mors,,Ja det blir allt bättre,inte så varmt direkt på morgonen,,men det blir varmare fram på dagen…Det blir Vreta för mig på Em blir sen till fredag,,mycket Snooza blir det..Haé Kram.

 3. Hebbe says:

  Ja det var en otrolig blomprakt,,bra priser hade dom oxå,,mycket folk,en strid ström..
  Ja hoppas flugsnapparen får fram sina ungar..Haé Kram.

 4. Mamma says:

  God Morgon!
  Hahaha – får mig att tänka på när jag åkte hem från er sist. Då var det en norrman som var så full att han inte fick borda planet. Och herregud vad hans fru skällde på honom – det var nästan så man tyckte synd om honom, eller kanske inte……….
  Puss o Kram! Ha en bra dag!

  • Sand mellan tårna says:

   Hahaha, det har du inte berättat! Stackarn eller inte han kanske men frun 😉

   Puss o Kram och ha en bra dag du med 🙂

 5. Ama de casa says:

  Jamen det blir ju en rolig semester för honom… Och för sambon – i alla fall när en vecka har gått.
  🙂

 6. Fina Frun says:

  Tragiskt, tragiskt. Jag förstår inte alls vad som händer i huvudet på sådana människor… Tur att dottern skull komma EFTER att han har åkt hem (?).

Kommentera