Vilket jubel…

På restauranger och hotell här omkring igår när Loreen vann. Redan efter hennes uppträdande jublades det rejält och efter vinsten…oj oj oj…öronbedövande jubel.

Att Ryssland kom 2a förvånar mig inte alls. När jag såg och hörde gummorna sa jag till Alex att dom kan säkert vinna och jag måste erkänna att jag hade tyckt det var lite roligt och dom vunnit. Hela det numret var ju som ett stort skämt. Gamla gummor i nån sorts folkdräkt som sjunger en låt som heter Party For Everybody. Men, nu blev det inte dom utan det blev Sverige och Loreen och till det säger vi Grattis!!

YouTube Preview Image

Och God morgon!

This entry was posted in Musik. Bookmark the permalink.

8 Responses to Vilket jubel…

 1. Hebbe says:

  God morgon,,Ja det var rätt låt som vann,,den är jättebra,,ha en bra dag,Kramen.

 2. Sita says:

  God morgon. Jag tittade bara tills hon uppträtt. Sen gick vi o la oss. Fick se i morse att hon vann. Solig dag här idag med, men inte lika varm morgon som igår. Kramar

 3. Anna says:

  Godmorgon:) Så härligt att hon sjöng hem vinsten bästa låten faktiskt:) Jag får rysningar när jag hör henne sjunga den. Feliz och jag tog oss in till stan sergelstorg och firade vinsten det var mycket glada människor där, härligt. Önskar dig en bra morsdag dag idag här lär det bli varmt och skönt idag solen lyser så fint i himlen skönt 🙂 Kramar.

  • Sand mellan tårna says:

   Ja det kan jag tänka mig att det var härlig stämning där 🙂
   Åh, tack 🙂 Visste inte att det är mors dag idag. Här var det ju för ett par veckor sedan. Önskar dig detsamma.
   Kram!

 4. Ama de casa says:

  VI VANN!!! Weehooo!!!!
  🙂
  Gomorron!

 5. Hebbe says:

  Hej du,,ja det blir en fin dag +20 i skuggan nu,,har kommit hem från Vreta nu,varit till mamma med en Morsdagsblomma..Haé Kram.

 6. Fina Frun says:

  HÄRLIGT! Och det är ju alla er utanför Sverige som vi har att tacka för vinsten, eftersom vi här hemma inte fick rösta.

  Hoppas du får en fin Mors Dag!

  Kram/Fina Frun

 7. Rätt låt vann, helt klart! 🙂 Vad jag dock inte fattar är hur Dracula/Albanien kunde få så mycket poäng, något av det pinsammaste i Eurovision!

Kommentera