Lotsat en full norrman

Alex tyckte vi skulle äta på Kilim idag. När vi satt där började en äldre norrman prata med mig. Han var här för första gången (kom inatt) och frågade lite allmänt. Hans sambo är också här men vad hon var vet jag inte.

Efter en stund betalar han och går men kommer tillbaka 20 min senare. Ursäktar sig och säger att han är så skitfull så han hittar inte sitt hotell.

– Ok, vad heter hotellet frågar jag.

– Det vet jag icke svarar han

– Hm? Ok, vilket resebolag åker ni med?

– Tyrkiarejser

– Ok, dom har ett hotell snett över här som heter Caligo. Känner du igen namnet?

– Ja ja, det är det.

– Då följer jag dig dit så du inte villar bort dig igen.

Så jag följde honom till hotellet och sa sen till honom att stanna på rummet och inga mer öl. Han skrattade bara och tackade så hjärtligt.

Han hade varit långt bort och irrat förstod jag när han talade om vart han gått och så låg hotellet typ bara snett över gatan. Man ser det inte från restaurangen, bara skylten på taket men så högt tittade inte han. När han inte ens kom ihåg namnet kände jag bara oj, det finns ju x antal (många många) hotell i detta området men som tur för honom har man lite koll på vilka resebolag som har de olika hotellen så jag kunde hjälpa honom.

This entry was posted in Tokigt, Roligt & Knäppt. Bookmark the permalink.

6 Responses to Lotsat en full norrman

 1. Sita says:

  Ja inte lätt att hitta rätt när öl o sprit går in sågår det andra ut. Kram

 2. Hebbe says:

  Ja du Karina,,dagens goda gärning,,,.Ja det var ett mysigt kalas,med en riktig mysgubbe,,och en jädrans massa folk..Lite tung i bollen i morse,men det gick fort över..Haé Kram.

 3. Veiken says:

  När nöden är som störst är hjälpen nära i from av Sandmellantårna! 🙂

 4. Hahaha tur att du kunde hjälpa honom annars hade han nog varit ute och virrat än! 😛

 5. Ama de casa says:

  Oj. Då är det illa. Tur att du fanns till hands!

 6. carola says:

  då vet man vem man ska vända sig till om mitt lokalsinne börjar vackla…;)

Kommentera