Kalasdag

Idag står det kalas på schemat. Önskar vi kunde klona oss då vi blivit inbjudna till två kalas idag. Ett till svenska Rafaela som fyller 3 år och ett till en klasskompis till Alex. Då dom krockar blir det bara klasskompisens vi går på. Det blir ett dubbelt kalas då han som fyller år har en tvillingbror som går i parallellklassen så det blir nog fullt ös.

Igår kom en rejäl regnskur här på förmiddagen men sen klarnade det upp. Idag skiner solen från en klarblå himmel och det är redan 23 grader så vi får nog det varmt idag.

This entry was posted in Svenskträffar/Vänner, Väder. Bookmark the permalink.

7 Responses to Kalasdag

 1. Sita says:

  God morgon. Kul med kalas. Här hade vi +13.6 grader när Thea väckte oss. Kramar

 2. Hebbe says:

  Mors,,Ja det är kul när naturens invånare kommer och visar upp sig,Tärnan visade upp en fin dans,sångrösten var lite skränig…Synd att det krockar med kalasen,,men klasskamraten är väl nr 1 för Alex,,
  Själv ska jag på ett 65 års kalas i Uppsala i dag..Haé Kram.

 3. Hebbe says:

  Ja det får du göra,,jag fick upp en notis att hon nyss fyllt 50,,men den notisen var 7 år gammal,,det bommade jag…Men även solen har fläckar..Haé Kram.

 4. Anna says:

  Mysigt med kalas jobbigt när det krockar med varandra och att man tyvärr måste välja ett. Igår var det riktigt varmt och skönt. Jag och Feliz körde ett indoor walkingspass i går som var riktigt jobbigt eftersom det var så varmt. Men i natt har det regnat, solen skiner men det blir nog inte lika varmt idag och det är väll bra för Feliz vill bada idag men jag är inte lika sugen på det. Vattnet är ju fortfarande så kallt. Ha en bra lördag:)

  • Sand mellan tårna says:

   Ja synd när två roliga saker krockar men Alex fick välja och klasskompis kalas lockar mest. Du får väl heja på Feliz när hon badar 🙂 Sommarregn kan vara mysigt. Doftar så gott efteråt.
   Önskar er en härlig dag!

 5. Ama de casa says:

  Typiskt att det ska krocka sådär! Ha det så skoj på kalaset 🙂

 6. Kul med kalas! 🙂 Här vakna jag i natt av regnet och än har det inte avtagit riktigt. Skulle regna hela dagen idag så kommer nog spendera mestadels av dagen inne! 🙂

Kommentera