Pratglad

Slash är väldigt ”pratig”. Har aldrig haft en katt som pratar så mycket som honom. Har heller aldrig varit med om en katt som är så tokig i att slicka ens hår som han.

Så här låter det och ser ut varje gång jag kommer hem…

YouTube Preview Image

Även på mornarna när jag kommer upp pratar han högt så jag får hyscha på honom för att inte väcka Alex och Hasan och jag måste lyfta upp honom och så fort jag gör det dyker han på håret.

Just det här med att han ska slicka på håret kan göra en smått galen då det kan göra ganska ont när han drar och tuggar i det och klorna sätter han i huvudet för att hålla fast en. Försöker man dra sig undan klättrar han högre och spänner klorna ännu hårdare.

Häromdan bet han mig i näsan när jag tyckte han tvättat klart men det tyckte inte han. Han är lika tokig på Alex hår och särskilt när Alex hår är nytvättat, då är det som att han känner det på långt avstånd och kommer rusande och ska slicka hans hår.

Hasans hår låter han bli men det beror nog på att han inte har något sen gillar han nog inte Hasan nåt vidare för han springer nästan alltid och gömmer sig när han kommer.

Slickepelle!

 

This entry was posted in Filmklipp, Slash. Bookmark the permalink.

14 Responses to Pratglad

 1. Hebbe says:

  Ja du,vad säger man,,en pratglad lite halvtokig Slash..Men han är en liten goding i alla fall.
  Ja nu är det mycket på gång i naturen..Haé Kram.

 2. Floyd says:

  Änteligen har sommaren kommit hit med.Vi håller på att fylla poolen,inte så flashigt som det låter,det är en barnpool på 10 000 liter som grävlingen ska simtränna i för sitt onda knä men det tar sina 20 timmar att fylla den med slangen från tvättstuggan.
  Det där med att Flash slickar hår.Gör inte katter det för att binda/rensa magen?
  Grävlingen äter gräs för att kunna få ut det som inte kommer den vanliga vägen,sist var det en halv talgoxe unge.
  Jodå! Han får mat den fete fan men det finns liksom inget hinder för att äta mer.
  Men mitt hår låter han bli,hans största last är fötter,hmmmmmmm,tur att vi inte pussas.
  Ha det bra i värmen.

  Ernie

  • Sand mellan tårna says:

   Jo det gör dom men oftast slickar dom väl sin egen päls. Människors hår hör väl inte till vanligheterna. Har i alla fall aldrig haft en katt som gjort det.
   Simma lugnt 😀

 3. Ama de casa says:

  Haha! Söt är han, men jag skulle bli tokig av att ha en katt i håret hela tiden 🙂

 4. Michelle says:

  Vara katter pratar ocksa en massa 🙂 Och slickar och biter i haret gör Zata ibland, men da oftast för att han vill att matte ska ga upp 🙂 Men oftast drar jag da bara tacket över huvudet och sover vidare och han ger upp och lagger sig vid min sida och sover vidare 😉

 5. Carola says:

  Katter är bra härliga djur..Benzzon (skogskatt) som jag hade när grabben var liten skulle alltid slicka på ögonlocken. DET var inte trevligt! sen ville han alltid ligga o gnussa panna när vi skulle sova det var sött ibland men man blev lite smått galen då man aldrig fick vara ifred..;)

 6. Va söt han är, haha mer ser riktigt hur han tuggar och drar i håret…! Ajajajaj!

 7. carina says:

  Åh så gullig han är……..

 8. Aurora says:

  Vilken söt bild! Dotterns ena katt vill också slicka på håret. Kram

 9. Fina Frun says:

  Underbar liten katt-killen ni har 😀

 10. Roggan says:

  Katter kan vara helt omöjliga. Vi hade en katt som alltid ville att vi skulle kasta iväg en liten tygråtta som hon hämtade och sedan lade framför våra fötter och skulle kastas igen. kram

Kommentera