Det finns en till

Man slutar aldrig förvånas över ryskorna här. Dom ska alltid posera på stranden, i vattnet, i vattenbrynet i dom mest konstiga positioner.

Idag var där en sån som poserade liggandes i vattenbrynet med en fruktdrink i handen. Jag och Joanne kunde inte sluta skratta över hur hon fick till kroppen. Det ska antagligen se sexigt ut men ser bara fånigt ut.

Vi började då prata om vilken skillnad det är på ryss mammorna (öststats) på barnen skola mot turist ryskorna. Det finns 2 ryss mammor och en från Rumänien i Alex och Senays klass sen 2 ryss mammor i parallellklassen och en i första klass som vi vet om och dom är alla jätte snygga, klär sig normalt och snyggt, har inte kycklinggult hår och sminkar sig inte som clowner.

Sen kom vi in på hur många utländska och mix (halvutländska) barn det kan finnas på skolan. Att det finns många i barnens klass och parallellklassen vet vi sen kom vi fram till att det finns heldanska (2), helnorska (1), halvengelska (5), ryss/engelska (2). Jag säger då att Alex är i alla fall den enda som är svensk om än bara halv.

Under tiden vi pratar ringer Hasan. Då är han ute på skolan och väntar på den svenska gruppen av elever och lärare som blir guidade runt. Han berättar att ena svenska läraren pratat lite med Alex då dom kom precis när dom hade rast sen säger han att dom blir visade runt av en av engelsklärarna samt en svensk (svensk/turkisk?) tjej som går i 8an eller 9an.

Lite roligt att vi just satt och pratade om detta och jag var så säker på att Alex var den enda svenska eleven och så visar det sig att det finns en till.

Den svenska gruppen älskade Alex skola. Tyckte den var så fin, fräsch och modern. Dom hade fått titta runt och besöka flera olika klasser och årskurser. Dom gillade även besöket på den kommunala för när dom kom stod massa elever uppradade och tog emot dom sen fick dom spela fotboll. Dock tyckte dom inte den var fin.

This entry was posted in Alex skola, Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

14 Responses to Det finns en till

 1. Sita says:

  Trevligt att Alex inte var enda Svensk. Men dom där ryskora har du ingen spruta o spruta vatten på dom. Haha. Kram

 2. Se där fanns det en till svensk i skolan! 🙂 Jodu ryssarna här är likadana. När jag och min syster var vid poolen här vi mig sist hon var här, var det två ryska par där. Hela poolområdet var typ ledigt men dom skulle ligga precis bredvid oss. I minimala stringbikini, tycker inte det är så fräsht i poolen. Åh va dom posa och åma sig! PUST OCH STÖN! Sen satt den ena tjejen och glodde på mig och min syster hela tiden. Skit irriterande, så höll upp min tidining framför ansiktet på henne men inte fan fatta hon hinten. Trodde aldrig dom skulle gå! Ryssar har inget bra ryckte nånstans tror jag!

 3. Floyd says:

  Blir bara så full i skratt över ryskornas sätt.
  Vi var i Side med ett sällskap på 11 personer i blandade åldrar då Ernie råkade hamna längst ut i solstollsraden,det var inte så farligt eftersom det var ett jäng ryskor bredvid mig,tydligen så hade de ett gymnastiskt förflutet eller så tyckte de bara att Ernie var snyggheten personifierad,det går inte att vara rumsren och beskriva vad de(hon)kunde vissa utan att ta av sig bikinin och det med Örnita sidan om?
  Nåja nu hade Örnita taggat upp sig på shoppingen så hon såg ingenting 😉
  Men hur tänker människorna?
  Man lägger till det i minnesbanken och garvar smått.

  Hur går det med denna där påfågeln som är granne med er?
  Ranntar han omkring och gal hela dagarna?
  Ni har ju inte så himmla isolerade väggar,eller han håller näbb på kvällarna?
  Jag har ett ypperligt recept på ugnstekt fasan,intresserad?

  Kompis

  • Sand mellan tårna says:

   Haha jag förstår exakt hur ryskorna måste sett ut. Dom utmärker sig verkligen och man ser direkt att dom är ryskor när en står med kamera och den andra åmar sig framför den 😉
   Påfåglarna hade precis kvällsmöte, dom var nog inte riktigt överens lät det som 😉
   Tror dom är tysta på natten. Hör dom inte i alla fall och då har vi ändå fönstren öppna. Man vänjer sig precis som med böneutropen. Dom hör jag aldrig.
   Tycker du jag ska kidnappa en av påfåglarna då och tillaga efter ditt fasan recept? 😉

   Ha de gott!!

   • Floyd says:

    Vad menar du?
    Är där mer en en?
    Påfågel alltså.
    Jag har ett ypperligt recept på påfågel med enbär och calvados sås,bjuder du så bokar vi biljett,direkt.
    Ernie

    • Sand mellan tårna says:

     Ja det finns 2 hanar och 3 eller 4 honom så du kan ju tänka dig hur det låter när dom sätter igång.
     Tar du på dig skulden för att ha stulit och käkat upp en påfågel så visst 😉

 4. Hebbe says:

  Ja nu står dom på kallning,,det som var på gång,,hoppas det smakar oxå..
  Ja dom känner jag igen,,poserande ryskor,,putade dom med munnen oxå..Haé Kram.

 5. carina says:

  Det är så roligt att följa din blogg Karina

 6. Aurora says:

  Lite stor ålderskillnad. kram

 7. Veiken says:

  Jag har sett ryssar på många ställen runt vår jord och dom är sig lika. Detta eviga poserande, löjligt och vulgärt. Deras pojkvänner (?) eller män står alltid bakom kameran. Undrar just vad dom använder bilderna till när dom kommer hem? Klistrar upp dom taket? 😉
  Jag har pratat med någon som också hade en liknande tävling på sin blogg och det tog upp mot 2 veckor innan vinsten kom fram. Dom är långsamma på whiteaway! Ha det gôtt!

 8. Hebbe says:

  Ja det blev ett gott bröd,,enl,syrran,,jag tyckte oxå att det blev gott,,men det tog en jäkla lång tid..Haé Kram.

 9. Gilla says:

  Redan i slutet på 90-talet utmärkte sej ryssarna till och med på flygplatsen.

  Sv: Vi är i närheten, men i Grekland. 3 veckor på Kos för vår del.

  Kram/Gilla

 10. Ama de casa says:

  Skönt att inte vara ensam 🙂

Kommentera