Inget inbokat

Idag är det ingen fotbollsträning för Alex då det äldre laget ska spela match så vi har en hel dag utan något direkt inbokat.

Alex surrade lite igår om att han vill leka här hemma med grannpojken så det blir det nog. Ganska skönt att ta en hemmadag, länge länge sedan vi hade det. Jag kan nog hitta något att roa mig med. Får väl fira att det är Mors dag här idag.

Molnigt här denna morgon, 22 grader och varmare blir det nog så fryser gör vi inte.

This entry was posted in Alex, Högtider, Väder. Bookmark the permalink.

12 Responses to Inget inbokat

 1. Hebbe says:

  Mors,,skönt att få en helt oplanerad dag,,men det dyker säkert upp något som du får ta tag i ska du se…Ja jag har ett gäng vänner efter dessa 22 år som Cypern varit mitt resmål..Haé Kram.

 2. Sita says:

  God morgon. Här är det strålande sol idag men kallt, blir väl bättre snart. Är bara +4 just nu men det var +2 när jag vaknade. Kram

 3. Vicke says:

  då får du en slapp o skön dag med andra ord

 4. Gilla says:

  Grattis på Mors Dag, får jag väl säga.

  Sv: Kul att jag kunde roa här på söndagsmorgonen. Hade dålig fantasi, så det var att plocka fram nåt sånt.

  Kram/Gilla

 5. Anna says:

  Godmorgon:) Idag vaknade man till en underbar sol och vind stilla väder, vad man har saknat det:) det är 17 grader också jippi vi går mot bättre väder, hihi:) Jag och min dotter har ett inbokat ”indoor walkingpass” på eftermiddagen riktigt skönt. Vi tränar väldigt mycket tillsammans det är så roligt. Skönt med slappar dagar men ibland kan det va jobbigt, det är en konst att bara vara. Ta hand om dig idag:) kram

  • Sand mellan tårna says:

   Härligt!! Då hoppas jag ni får chans att njuta av solen också 🙂
   Ha det gott, kram!

 6. Carola says:

  Trodde man firade morsdag samtidigt i de länder som firar morsdag. Men alltid lär man sig nå nytt,;) då har ju du turen att få bli firad hela två gånger om du gör det på turskiskt vis lr på svenskt vis..*L*

 7. Aurora says:

  Söndag – vilodag. Min son ringde nyss. Han kommer hem innan sin match. Jag tror han fikade efter söndagsmiddag. kram

 8. Ama de casa says:

  Ha en mysig hemmadag då! Jag upptäckte att det var helt onödigt att lämna hemmet, för majfesten kommer hem till dig om du bara har tålamod 😉

 9. Roggan says:

  Här har vi sol från en molnfri himmel. Mc tur kanske. Kram

 10. EMMAS! says:

  vill du göra bloglovin byte?:D

 11. alex says:

  hur är de o bo i turkiet tex när de hög tiderna när man firar bajram fasta och sånt men äter någon av dina barn gris ?

Kommentera