Äsch…

Sitter här på balkongen med dagens första mugg kaffe som snart är urdrucken. Har sen jag kom ut hit och muggen var full funderat på vad jag ska skriva i bloggen men äsch, idag står still. Maskineriet där uppe är inte alls igång så det får blir ett enkelt…

 

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

4 Responses to Äsch…

  1. Sita says:

    God morgon på dej med. Ska på en liten bloggträff idag. Ska träffa min bloggvän från Färna. Ska bli kul. Har inte sett dom sen i sept. Dom kom hem från Spanien 10 april, dom bor där nere på vintern. Kram

  2. Yvonne says:

    Vi kunde se romantiska roliga filmer utan kommentarer. Ha en bra dag! Kram!

  3. Ama de casa says:

    Behövs kanske en mugg till för att vakna ordentligt och skriva om halvnakna människor 😉

Kommentera