Musti

Musti Apart Hotell (Apollo har det) är ett hotell som ligger på lilla gågatan bredvid oss (Bebek Sokak). För några år sedan fick mamma tips av en guide att deras Chicken Bombay är något värt att prova så vi gick dit och hon hade helt rätt. Så himla gott så varje gång mamma är här blir det ett besök dit för just denna Chicken Bombay.

Huset bjöd på lite smårätter.

Chicken Bombay!

På den gatan ligger mest hotell och lite småbutiker. Ser när vi är på väg till Musti att det finns ett Fish spa där också. Dr. Fish tror jag att det heter. Trodde Fish Spa Point på östra sidan var dom enda som hade detta i Alanya och hade ingen aning att vi bodde granne med ett. Ingen gata man går på varje dag direkt utan bara när vi ska till Musti. Gick aldrig in och kollade vad det kostade men det stället får jag nog testa en dag.

This entry was posted in Äta ute/Fika. Bookmark the permalink.

11 Responses to Musti

 1. Hebbe says:

  Mors,,javisst har jag det bra på alla sätt o vis,,men det har ju du oxå,,så vi kan nog skaka tass på det..Det är ju sista dagen i dag,,så det blir att säga hej till ganska många i dag..38 kvar för dig..Haé Kramen.

 2. Jenfan75 says:

  Gomorron=)

  Det såg gott ut med bägge rätterna=).

 3. Ama de casa says:

  Åh vad gott det såg ut – alltihop!
  🙂

 4. Novalee says:

  Yammie! Vissa rätter o resturanger återkommer man till. Jag har en speciell resturang på Cypern som ploppar upp i mitt bakhuvud hela tiden.

 5. Pia F says:

  Så bra, då behöver man inte ta sig ut på östra om man vill bli fiskmat. det är kanon, du tipsar om så många bra ställen. Både mat och annat. Du får skriva en mat, shopping och aktivitetsbok om Alanya. 🙂

  • Sand mellan tårna says:

   Ja att vi bodde granne med ett hade jag inte trott. Ska testa det en dag och se hur det är så återkommer jag med rapport 🙂

 6. Charlotte says:

  Vi har flere gange boet på Mola (finns det kvar?) på hjørnet af bebek sok. Det var ALTID jättegod mat og sist jag pråtede med en anställt derifrån jobbade han på Musti. Han berättad at det var samme ägare på Musti og Mola så jag kan tänka mig at maten er bra!

  • Sand mellan tårna says:

   Mola finns kvar och vad roligt att du nämner deras mat. Fick nämligen precis ett mail om maten där och hur vidrig dom som bott där tyckte den var. Jag håller med henne då vi åt lunch där en gång eller vi skulle men ingen, varken vi vuxna eller barnen klarade äta upp så äckligt rent ut sagt var det och gubben som jobbade där var sur som en citron.
   Där ser man, smaken är som baken 😉
   Kanske samma ägare, ingen aning men Musti har fått en bra kock i alla fall. Det är väl en dansk kvinna och hennes turkiske man som äger Musti tror jag.

 7. Charlotte says:

  Hehe va roligt! Det er kanske 8-9 år siden vi boede der, så mycket kan være ændret. Men forretten ligner den jeg husker fra Mola…

  • Sand mellan tårna says:

   Ja det var lite lustigt :-)Vi var där för 4-5 år sedan så det kanske var bättre när ni bodde där.

Kommentera