Hårtvätt

Igår när jag satte mig för att borsta Slash…

…ställer han sig på bakbenen med tassarna på min axel och huvud och börjar ”tvätta”. Ungefär som, grejar du med mitt hår grejar jag med ditt.

Senare på kvällen satt jag och mamma på balkongen och pratade när Slash tyckte jag behövde tvättas igen…

Åh vad han grejade!

God morgon från ett mulet Alanya, 19,5 grader. Igår klarnade det upp och blev riktigt skönt så det blev några timmar på stranden. Får väl se vad det blir idag.

This entry was posted in Slash, Väder. Bookmark the permalink.

13 Responses to Hårtvätt

 1. Aurora says:

  Myspys. De är bara för goa katterna. kram

 2. Hebbe says:

  Mors..Första gången jag reste till Cypern var 1990,detta är min 27 resa,,7 av gångerna har jag bott hos Fd Borgmästarinnan i Ayia Napa som äger ett litet trivsamt hotell med 27 rum,men dom finns inte kvar i det svenska utbudet längre,utan är nu i Olympic Travel,Engelskt..
  Det är 17:e gången på det hotell jag nu bor på,ett enkelt lägenhetshotel,familjeägt av en underbar familj,,här känner jag mig verkligen som hemma,,jag får alltid samma rum…
  Ja maten är mycket bra..Haé bra med mamma på stranden..Kramen.

 3. Hebbe says:

  Mors,,ja du räknade ut det ganska bra,,Jag träffade Joanna första gången 1991 hon var då 3 år,hon är 24 nu,,,men lika söt o go som då..Haé Kram.

 4. annica says:

  GULLIGT, Vilken liten finurlig katt du har. hoppas du har det trevligt med mamma där och vad skönt att ni har kunnat bada lite. här i Stockholm har vi haft några dagar med väldigt fint väder men idag står termometern på 5 grader igen, det blir aldrig långvarigt här.
  /ANNICA.

  • Sand mellan tårna says:

   Tack, vi har det jätte mysigt med mamma. Skönt att ni också fått några dagar med sol och värme. Hoppas det kommer tillbaka snart igen.
   Ha en bra dag!

 5. Yvonne says:

  Godmorgon! Du blir rejält tvåttad.Här är det mulet idag! Ha en bra dag med din mamma! Morgonkram!

 6. Jenfan75 says:

  Vilken sötnos=).
  Här har vi grått och mulet också och nån plusgrader..

 7. Gilla says:

  Så sött av Slash. Han har nog tagit dej till sin familj. Det är väl så dom gör att dom tvättar varann inom familjen?

  Vi har 10 grader nu, men har blivit hotade med att det kommer att bli regn och kallare. Fy katten! Men vad säger jag? Katter ska väl inte användas i negativ mening? Förlåt Slasch!

  Kram/Gilla

 8. Fina Frun says:

  Aaaah 😀 Ömhetsbevis!

 9. Ama de casa says:

  Oj vad du spar in på duschvatten nu 🙂

 10. Va sött! 🙂 Han tar hand om er!!

 11. Anna says:

  ååååååååå va mysigt, hihi:) Va sugen jag vart på att klippa av mig håret när jag såg din frisyr, snyggt:) är så trött på det långa. Härligt att du har mamma hos dig. Trevlig helg på er alla….

Kommentera