Snälla väluppfostrade mygg

Kommer ni ihåg myggsvärmen jag filmade efter ett regn?

Varje kväll finns dom där utanför balkongen. Det är miljoner mygg men dom är snälla och väluppfostrade för dom håller sig där. Dom flyger inte in eller terroriserar oss där vi sitter på balkongen. Utom en eller två som inte blivit så väluppfostrade och smitit in. Vaknade igår natt av att det kliade nåt vansinnigt på handleden. Går upp och ser att jag fått två stora myggbett. Lite smörj sen kunde jag somna om och det är dom enda myggbett jag fått. Har aldrig varit med om att mygg håller sig på avstånd så. Hos min mormor t ex ute på landet kan man knappt sitta ute på kvällarna då man blir uppäten av myggen.

Sitter nu på balkongen med dagens första mugg kaffe. Myggsvärmen är vakna tidigt idag och dansar runt utanför balkongen.

Kan vara den varma och molniga morgonen som gör att dom är i farten. Redan 24, 3 grader ute och klockan är inte ens 7. Molnigt som sagt och vädersajterna visar på chans till regn även idag. Med denna värmen gör det inget alls att det är molnigt och blir det inte mer regn än dom droppar som kom igår är det helt ok.

This entry was posted in Tokigt, Roligt & Knäppt, Väder. Bookmark the permalink.

12 Responses to Snälla väluppfostrade mygg

 1. Hebbe says:

  Mors,,Här är det helmulet nu,och det småduggar lite,,men Cyprioterna säger att regnet städar bort det dåliga vädret,,Hoppas dom har rätt..Ja du tänk att efter 41 år ses på Cypern,vi satt i går på min balkong och var nostalgiska,skitkul…Du är bra sbnäll du,,så då är jag inte ett ruttet ägg längre,OH så skönt..Haé Kramen.

 2. Yvonne says:

  Godmorgon! Solen är här men inte energin.Hoppas att energin kommer under dagen. Kram!

 3. Aurora says:

  Dansar? Det är i så fall någon rituell dans de utför innan de flyger till nästa byte.

 4. Ama de casa says:

  Klockan är inte ens sju? Men vad SJUtton gör du uppe då?
  😀

  PS: Jag gillar väluppfostrade mygg. Tror jag. Har inte träffat på några ännu… 😉

 5. Hebbe says:

  Hej du..Här kom en skaplig skur nyss,åskan går ute över havet,,men molnen verkar bli lite ljusare,,varmt är det så,det är bra ändå..Ja ni tantelanter får väl shoppa,,vi samlar kraft för kommande stunder…Ja du gissa om det fanns att prata om,sen blev det en Ouzo vitamina oxå.
  Haé Kram.

 6. Sita says:

  God fm. Vaknade oxå inatt att det klia i knävecket, stort myggbett. Dom vaknade väl till av värmen ute igår.Soligt o fint idag oxå. Snart kommer Ellinor o Thea. Kram

 7. carina says:

  Här håller solen på att bryta sig fram, sakta men säkert.
  I helgen har vi haft ett toppen väder 🙂
  Okey, inte lika varmt som du förstås *L*
  Kramen♥

 8. Ja det var snälla mygg ni har i Turkiet, här är dom riktigt terrorister. Usch och fy men än har jag inte sett några, hoppas dom håller sig borta!!

 9. Bettan/Caligo says:

  Här längtar vi ihjäl oss till den 20 maj. Läst igenom din blogg och ser att du har besök, mysigt du får hälsa. Piff och Puff är för söta, gulligt att dom håller ihop. Är det något du vill att jag tar med mig så hör av dig. Kram

  • Sand mellan tårna says:

   Inte långt kvar nu 🙂
   Tack vad gulligt av dig att fråga om du kan ta med något. Mamma kom med massor så just nu har vi så vi klarar oss men kanske något dyker upp.
   Kram!

 10. Gilla says:

  Finns det inte Mygga eller nåt liknande där hos er, så ni kan smörja in er och slippa myggen? En sak vi lärde oss på Kreta var att om man har citronträd så kommer inte myggen. Det går kanske att lägga citroner omkring sej också.

  Kram/Gilla

 11. Gilla says:

  Sv: Jag tänkte bara omutifallatt.

  Kram/Gilla

Kommentera