Skyller på soldiset…

…för att jag inte badade idag men det var nära det lovar jag. Riktigt varmt här idag, nästan klibbigt varmt. Vet inte exakt hur många grader men 26-28 mitt på dan. Jag var nere vid vattnet många gånger och ställde mig i det så det gick upp ovanför fotknölarna sen kärringbadade jag och skvätte mig på hela kroppen. Soldis som sagt och jag lovar, hade det inte varit det hade jag doppat mig.

Fanns dock en hel del som badade…

Stranden börjar fyllas på med soltörstande människor.

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

5 Responses to Skyller på soldiset…

 1. Lotta j says:

  …..å snart kommer vi med och lapar sol å värme!!!! Gissa om vi lääängtar!?! Så runt den 21:a kan vi skådas på gator å strand 🙂
  Just nu botar jag dock yngstisen med glass, melon och festis för hon ligger på soffan m 39gr feber…stackars liten:(
  Valborgsmässoafton idag så hela byn luktar grill!! Gävletrakten bjuds på blå himmel och strålande sol:)
  Ha d gott!!

 2. Snart snart men då kräver vi bildbevis för att vi ska tror dig 😉 Ser ut som en underbar dag! 😀

 3. Fina Frun says:

  Hääääääärligt! I med dig din badkruka!

 4. Ama de casa says:

  Nåja. Du badade ju NÄSTAN idag i alla fall 😉

Kommentera