Furminator

Det var fler än jag som blev imponerade av Furminator borsten och undrade var man kan köpa den. Jag beställde den på Apotekets webshop. Bästa jag gjort! Den är helt suverän. Borstade Slash 3-4 gånger igår och varje gång blev det hårbollar storlek tennisboll så han hade mycket löst underhår som behövde fås bort som den vanliga kattborsten inte tar.  När jag borstat med den vanliga kattborsten har jag fått tussar storlek pingisboll efter 20 min borstande, med furminator blev det storlek tennisboll på 5 min. Han tyckte det var jätte skönt att bli borstad och få bort allt hår. Kunde t om ha honom i knät sen utan att bli full av hår själv, kunde klappa honom utan att få stora tussar på händerna. Innan ville man inte kela med honom för allt hår han fällde. Han kom och ville gosa och man kände sig jätte elak när man bara ville putta bort honom så helt klart en bra investering. Tänk bara på när ni borstar med den att vara ute eller i duschen och inte ha massa kläder på er för ni blir fulla med hår själva och hårtussar flyger runt men tveka inte…Köp den, ni kommer inte ångra er.

 

This entry was posted in Slash. Bookmark the permalink.

3 Responses to Furminator

  1. Ja det blir nog att beställa en sån! 🙂 Låter ju toppen!!

  2. Sita says:

    Ja den ska jag fundera på, Lakris fäller så mycket. Kram

  3. Ama de casa says:

    Först måste jag nog skaffa katt. Eller kan man använda den på Anders? Fast han fäller inte så mycket… 😉

Kommentera