Ett liv att leva

Kommer ni ihåg det här?

När jag var klar med den skulle jag ju ge mig på ett annat projekt som Alex gav mig en idé till. Tänkte att det går nog snabbt och det gick bra till en början. Gjorde en sida av två först och det tog 1 vecka. Satt en stund varje dag. Perfekt, 8 såna blir ca 2 månader men så fick jag helt plötsligt ett liv att leva och det tog betydligt längre tid för sida nr 2. Den blev klar i förrgår. Igår blev den helt klar. Vad blev det då?

Jo ett…

…kuddfodral. Så den sista sidan tog lika länge som jag trodde jag skulle fixa 4 kuddfodral på. Alex la beslag på den direkt och så fort han är utom synhåll är det Slash som lägger sig på den.

Som sagt var det Alex som gav mig idén till detta. När jag gjorde mattan la han huvudet på den och tyckte den var så mjuk och skön sen såg han i pausen på melodifestivalen där Helena Bergström spelade olika karaktärer och i en av dom hade hon en sån lurvig kudde vilket han påpekade.

Känner inte alls för att fortsätta med det nu så det blir nog bara en men vem vet. När vintern kommer med regn, blåst och kyla kanske lusten infinner sig igen.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

4 Responses to Ett liv att leva

 1. Gilla says:

  Du är ju fantastisk med din fantasi. Jättefin kudde.

  Kram/Gilla

 2. Den var jättefin! 🙂 Ja klart dom kan vänta till vintern är ju en perfekt vinter-tids-fördrivnigs-syssla när man inte vågar näsan utanför dörren!

 3. vuxenmamman says:

  Så fint!!! Skulle vara perfekt här hemma hos mig.

  KRAM

 4. Ama de casa says:

  Man ska inte förta sig i värmen – helt rätt tänkt! 😉

Kommentera