Blue Ribbon Schools of Excellence

Alex skola – Bahçeşehir College var den första skolan utanför USA att få det prestigefyllda priset Blue Ribbon Award of Excellence in Education.

Bahçeşehir College was the first school outside the USA to receive the prestigious Blue Ribbon Award of Excellence in Education. It is one of the guiding principles that all schools opened within the Bahçesşehir College network/organisation should provide education to the same high criteria of excellence. With this set of values in mind, we strive to ensure that the physical conditions, curriculum and educationalmethodology applied in all of our schools are planned and applied to the identical standards of excellence.

This entry was posted in Alex skola. Bookmark the permalink.

17 Responses to Blue Ribbon Schools of Excellence

 1. Ingegerd says:

  Hej,

  Vad kul med en sådan utmärkelse och kul att läsa om hur skoltiden i Turkiet ser ut. Jag är väldigt förtjust i Turkiet. Att skaffa en lägenhet där en dag vore en dröm. Nästa år ska vi åka dit igen med alla 5 barnen (vuxna) och fira våra 50-årsdagar.

  Ha en bra dag!

 2. Ama de casa says:

  Grattis till att ni valt en sån fin skola till Alex 🙂

 3. Catarina says:

  Kul!!!
  Har alltid tyckt att det verkar vara en toppenskola Alex går i, efter vad du berättat om vad de gör och hur de bedriver undervisningen. Kvalité och valuta för pengarna får vi hoppas – det är ju inte precis gratis att ha sina barn i den skolan.

  • Sand mellan tårna says:

   Nä gratis är det inte men så nöjda som vi är med skolan känns det helt klart värt pengarna 🙂
   Sitt inte där vid datorn nu…schas iväg och gör vad du ska så du kan komma tillbaka snart igen 😀
   Kram!

 4. Då är det ingen dålig skola!! 🙂

 5. Hebbe says:

  Hej du,,det var väl ett gott betyg till skolan..Hoppas att du får en stor skön sol resten av dagen..Ja jag ska väl hinna friskna till,hoppas jag är ju 8 dar kvar..Haé Kram.

 6. Floyd says:

  Alex.
  Kan du hjälpa mig?
  Vilket är världens högsta räknetal?

  Ernie

 7. Fina Frun says:

  Men åh så roligt! Grattis till skolan 😀

 8. Floyd says:

  Det där Wikipedia tjaffset äter vi till frukost.
  Högsta eller största beror ju på vilket håll man räknar men svaret blir ändå detsamma.
  Och nej,det är inte något lurt på gång,det är bara ren matematik 😉
  Ledtråd:Lägg till ett.

  Ernie

  • Sand mellan tårna says:

   Haha till frukost minsann 🙂
   Här är det blankt men talar du om svaret kommer du garanterat få ett AHA 😀
   Trevlig kväll!

   • Floyd says:

    Vi kommer imorgon,ser jag dig eller Alex (Hassan verkar mest ligga på soffelocket 😉 så ska ni få svaret.Jag lovar att bjuda Alex på en stor glass om han svarar rätt.
    Ikväll blir det avskedsmiddag med grabbarna (eller de tycker väl bara det ska bli hallabaloo i uterummet när vi är iväg)men akta Alanya här kommer Ernie!

 9. Pia F says:

  Verkligen en fin utmärkelse som skolan har fått. Nu kan man säga att en del av deras arbete börjar, att fortsätta leva upp till och att bibehålla denna fina standard. Jag hör ju på allt du har berättat om skolan att kvaliten på undervisningen är mycket hög och att det är utmärkta pedagoger som arbetar där. Måste kännas skönt att kunna skicka sitt barn till en sådan skola.

  • Sand mellan tårna says:

   Det är några år sen dom fick denna och jag har läst det innan och kom på det nu igår när det varit en del skolprat på bloggen.
   Ja vi är som sagt jätte nöjda med skolan och kunde inte gjort ett bättre val känns det som.

Kommentera