Finns det nåt bättre…

…än att vakna och höra regnet smattra på rutorna, vända sig om och bara somna om? Så var det här denna morgon. Jag vaknade vid kvart i sju, hörde regnet smattra på rutorna, vände mig om och somnade om. Vaknade igen lite i åtta och sitter nu på balkongen med dagens första mugg kaffe. Liten och stor herre sover fortfarande.

Regnet har avtagit men det är ganska grått på himlen så det blir nog en grå och småregnig dag idag.

Ganska varmt, 17,3 grader just nu.

This entry was posted in Väder. Bookmark the permalink.

8 Responses to Finns det nåt bättre…

 1. Aurora says:

  Du får nöja dig med värmen. Kram

 2. Hebbe says:

  Mors..Nä jag har inte trixat med bilden,,det var full vinter i går när jag kom till Vreta,,kanske kan den töa bort i dag,om solen vill kika fram,,den försöker i alla fall…Hoppas du slipper regnet sen under dagen.Haé Kram.

 3. Yvonne says:

  Godmorgon! Inget regn här men himlen ser grå ut. Det krävs en hel del tid och kraft att få iordning Ola/Mias trädgård. Kram!

 4. Sita says:

  God morgon. Mulet här oxå, bara +2 grader just nu. Men bättre det för när jah vaknade var det +0.5. Kram

 5. Anna Adanir says:

  Skicka lite värme hit, hade +2 när jag var ute och powerwalka, men de är bara och köra me mössa o vantar.
  Kramis

 6. Carola says:

  Om man kunde så ..;) själv kan jag inte ta för lång sovmorgon då bråkar mina fyrbenta flickor på mig..*L*.. men igår hade jag go lust att ligga i sängen hela dan. snö, blask o regn hela dan..hua..

 7. Ama de casa says:

  Just nu är jag lite sur för att det regnade lite igår. Jag har ju för sjutton hakar precis tvättat fönsterna! 😉

 8. Ja visst är det underbart!! Speciellt när man vet att man får ligga kvar i sin varma säng och inte behöver ge sig ut i regnet!! 🙂

Kommentera