Det kan ha sina fördelar…

…att vara liten och smal.

Igår innan fredagsfikan var jag inne på bokhandeln och fixade ett par bilder till till Alex projekt sen tvingade fötterna in mig på Rodi Mood.

När jag kommer upp på 2a våningen (dam/barn) fångar en vit jeanskjol min blick. Ser att det är tonårskläder men går närmre och kikar. Storlek 13-14 år (158-164) ser perfekt ut så jag bestämmer mig för att prova den. Satt som en smäck. Lite lite stor i midjan men så fantastiskt med barnkläder så fanns ju justerbar midja. Så den fick följa med mig hem…

Inte alltid kul att vara liten och smal. Svårt att hitta kläder som passar. Inte alltid kläder på tonårsavdelningen passar varken min figur eller smak heller men ibland så…

This entry was posted in Shopping. Bookmark the permalink.

8 Responses to Det kan ha sina fördelar…

 1. Anna Adanir says:

  För och nackdelar!
  Fräscht med vitt till brännan 🙂
  Kramis

 2. Kristina says:

  Så pass alltså, så spännande. Vad är det för privatskola, vad heter den? Jag har alltid varit osäker på skolorna när man får barn i framtiden beroende på var man bor och alltid tänk att svenska skolor är bättre, vet inte varför, men detta låter ju tvärtemot, spännande 🙂

  Nja, jag var där hela förra sommaren 3 månader och tre veckor i vintras, i alanya då, sen har det blivit tre trippar till killens hemby i DIY och han har även varit här en gång 🙂

  Kram

 3. Sita says:

  Trevligt när det händer. Jag var smal när min äldsta barn var små, då kunde jag ha 170 cl. Kram

 4. Pia F says:

  Snygg kjol. Inte lätt att hitta kläder när man är lång och välväxt heller. 🙁

 5. Ama de casa says:

  Hmmm… Jag minns inte hur det var… 😉

 6. Jennifer says:

  Haha så perfekt, måste ju komma billigt undan också på barnavdelningen, har en kompis som alltid också hittar kläder på barn/tonårs avdelningen för halva priset – smart!

 7. Haha underbart!! Jag brukar också handla lite på barnavdelningen ibland, billigt och bra. Har kvar en jacka jag har haft sen högstadiet, är inköpt på JC barnavdelningen, var från början rosa men jag har färgat mörkblå/mörklila. Passar fortfarande perfekt!!

Kommentera