Rätt svar

Ni var inte särskilt på hugget denna morgon och kunde gissa vilka konstnärerna Alex målat skulle föreställa. Först ut att gissa rätt var  Hannah och sen kom Ingunn och därefter Pia. Grattis till er! 

Tja sen var det inga fler som gissade. Jo Farfar Hebbe gissade rätt på en av dom så han får ett halvt rätt men resten av er har nog ätit för mycket påskmat och påskgodis så både hjärna och kropp blivit alldeles dästa på er för kom inte och påstå att ni inte vet vem…

Vincent Van Gogh är eller vem…

Frida Kahlo är.

För det ser väl vem som helst att det är dom det ska föreställa…

Eller helt enkelt var det kanske inte men det fanns ledtrådar sen finns ju alltid google.

This entry was posted in Tävlingar/Utmaningar. Bookmark the permalink.

8 Responses to Rätt svar

 1. Aurora says:

  Inte för mkt påskamat utan en dator som stod hemma i Jönköping. Kram

 2. Anna says:

  Hej!
  Jag och en vän funderar på att åka till Alanya i slutet på april, eller början på maj. Och jag undrar hur det är med turister då, har många kommit då eller är det fortfarande lite tomt?
  Och undrar även hur varmt vädret är, om det är mer stabilt bra väder eller risk för regn? Förstår att du inte kan se in i framtiden, ha ha men på ett ungefär från tidigare år?

  MVH Anna

  • Sand mellan tårna says:

   Hej Anna!

   Då ska vädret vara stabilt med både sol, värme och ok badtemperaturer (för dom som inte är badkrukor som jag). Det kan komma någon regnskur men inget allvarligt. Nu senaste veckorna har vi haft 20-25 på dagarna och mestadels strålande sol. Denna veckan ska väl tyvärr bli lite sådär med regnskurar men till ni ev kommer ska det nog ha ordnat till sig. Kvällarna kan fortfarande vara lite småkyliga så jeans och en tunnare kofta kan vara bra att ta med.
   Turismen har börjat komma igång men det är fortfarande ganska lugnt. Största invasionen kommer när skolorna slutar i Sverige men även under maj månad brukar många studentgrupper komma. Dom kör ett sol och party race innan sluttentorna sen är det även en bra tid för barnfamiljer så turister finns. Lagom med turister om du frågar mig 🙂

   Hoppas det var svar på dina frågor.
   Ha det bra!

 3. Nu ser man ju exakt vilka dom är, klockrena!!

 4. Gilla says:

  Det var ju på pricken rätt han har målat.

  Kram/Gilla

 5. Hebbe says:

  God kväll,,aj som f-n,den mexikanskan såg jag när jag sökte,,men jag nappade inte…
  Ja du hade rätt men lite sent..Haé Bra Kram.

 6. vuxenmamman says:

  Klart vi ser- han är duktig!

 7. Ama de casa says:

  Vad duktig han är!

Kommentera