Krock

Slash älskar att hoppa på dörrkarmen till köket.

Fler gånger varje dag anfaller han den och han hoppar högt upp.

I morse när jag stod och väntade på att vattnet till kaffet skulle koka upp håller han på att hoppa där som en tok sen går han fram till sitt vatten och sätter tassen i skålen och drar iväg den så nästan allt vatten skvimpar ut över golvet. Sånt där orkar jag inte riktigt med innan jag fått minst en mugg kaffe, dessutom var jag irriterad för att vi hade strömavbrott (planerat sådant mellan 06-12, tur man har gasspis) då vattnet inte kokade upp så fort som jag önskade så jag vände bara bort blicken och låtsades som det inte var en mindre sjö på golvet. Jag gör mitt kaffe och när jag är på väg ut genom köksdörren för att sätta mig på balkongen får Slash ett sånt ryck han brukar få och tanken var nog att han skulle hoppa på dörrkarmen men missbedömde en aning fel och hoppade rätt in i väggen.

Han ser lite förvånad och vimmelkantig ut och jag bara skrattar och skakar på huvudet åt hans tokigheter. Går ut på balkongen och sätter mig och Slash hoppar upp i mitt knä. Då ser jag att han skadat lilla nosen…

Lille gubben så det blev när väggen stod i vägen för hans framfart. Han verkade inte ha ont så det var nog ingen fara och lite senare var han på fullt buståg igen.

 

This entry was posted in Slash. Bookmark the permalink.

8 Responses to Krock

 1. Sita says:

  Lite livlig katt ni fått i ert hem. Min sover o äter när han är inne. Kram

 2. Pia F says:

  Det sägs ju att katter har nio liv och tur är kanske det, när de har så mycket energi som Slash har. 😀

 3. Roggan says:

  Katter brukar ofta få sådana spratt. Kommer ihåg att vår katt också gjorde olika galna grejer. kram

 4. Hebbe says:

  Ja Grattis till pallplatsen..Stackare,Slash,han kanske lugnar ner sig efter den kontakten med väggen..Haé Kram.

 5. Naw lilla gubben, slog han sig!!! Hahaha han får lära sig kolla innan han hoppar in i väggar 😛

 6. Fina Frun says:

  Åh stackars lilla gubben då!

 7. Ama de casa says:

  Men stackarn… Men det var ju en anings självförvållat 😉

Kommentera