Det märks…

…att folk har påskledigt.

Var på stranden igår med Joanne och det var riktigt mycket folk på stranden. Inte många solsängar lediga på 2an där vi låg. Ganska fullt på dom andra ställena också så nu är säsongen igång.

Hasan har fullt upp. Sedan i söndags har han en grupp på 100 personer som ska göra olika utflykter denna veckan. Det är något varje dag.

Själv ska jag idag till Chocolate House och köpa lite extra god choklad till Alex inför påsken sen är det möte på skolan där vi föräldrar kan få prata med lärarna hur det går för barnen. Typ kvartsamtal men det tar en stund då dom har så många lärare.

Zeynep som är klassföreståndaren sen 2 engelsklärare, 3 idrottslärare, bildlärare, musiklärare, en lärare i schack mm Man går typ runt till olika ”stationer” och pratar med lärarna.

Förra gången detta var fick Hasan åka själv då det var då Alex varit på sjukhuset och fick konstaterat att han hade både öroninflammation och halsfluss så jag var hemma med honom då men idag åker jag.  Det är frivilligt vilka lärare man vill prata med så jag vet inte om jag kommer prata med alla. Tror jag lägger krutet på Zeynep och engelsklärarna.

Häromdan fick vi också sms från skolan att vi kan logga in på sitt barns sida. Alla barn har en sida på internet (genom skolan) där vi föräldrar kan följa hur det går för dom och det var mycket glädjande läsning. Det går riktigt bra för vår lillskrutt.

Å just det…vädret…

Igår på dan hade vi 22-23 grader. Nu denna morgon har vi klarblå himmel och solen skiner så fint, 15,2 grader.

This entry was posted in Alex skola, Högtider, Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner, Väder. Bookmark the permalink.

12 Responses to Det märks…

 1. Aurora says:

  Kul att det går bra för lillskrutten som jag följt några år nu. Kram

 2. Hebbe says:

  Mors,,Oj då blir det ett Lärarmaraton för dig i dag…Kul att du kan följa Alex på nätet…Oki sesongen är igång,,då blir det premiärdopp snart för dig…Haé Kram.

 3. godmorgon ! en snabb fråga, vilket är ditt säkraste vår/sommar plagg iår ? 🙂

  ha en fin dag kram

 4. Yvonne says:

  Godmorgon! På gymnasiet där jag jobbade kunde också föräldrar få följa sina ungdomars betyg och uppgifter.Men var ungdomen över 18 så fick barnet godkänna om föräldrar fick ta del av det.På Blocket kan man göra många fina fynd.. Ha en bra dag! Kram!

 5. tack för ditt svar 🙂 håller helt och hållet med dig !

  hur kommer det sig att du är i alanya ? 🙂

 6. Martina Isaksson says:

  Lycka till på mötet! NU ska jag börja följa din blogg, ska bli spännande. Ha det bäst kära kusin

 7. okej gud vad härligt 😀 vad jobbar du med där nere ? 🙂

 8. Ama de casa says:

  Du kommer säkerligen bara att få höra lovord och bli en riktigt stolt mamma idag 🙂

  Gomorron!

 9. Åh hade gärna legat en stund på stranden, tyvärr har vi mulet men än så länge inget regn men känns som det ligger i luften!

  Lycka till på lärarsamtalen, kommer gå toppen!! Alex verkar vara en sån duktigt kille 🙂

 10. helt rätt 😀 vad jobbar din mann med ? 🙂

 11. Sita says:

  Vår vår kom av sej här. Nu kommer det snart en vår med kalla vindar. Kram

Kommentera