Vi börjar väl dagen…

…med ett besök hos grannarna.

Hör Se och häpna! Dom har…

…målat under räcket.

Det blev i…

…en annan nyans. Ser ni hålen och ojämnheterna? Klart ni gör, det finns ju mer av dom än nåt annat.

Tror ni dom kommer fixa till det? Det tror inte jag eller jag är säker på att dom inte kommer göra något åt det.

Jag tror det är klart nu. Måste säga att räcket är ju helt ok, snyggt fräscht räcke men oj så malplacerat på detta ruckel.

Nu ska det bli spännande att se om dom tänkt måla resten av huset och kanske renovera fler lägenheter/balkonger. Fortsättning följer…

Vädersajterna visade igår på chans till regn idag. Det har ändrats, nu visar dom bara molnigt men just nu är himlen bara blå, 12,2 grader.

God morgon!

This entry was posted in Grannar, Väder. Bookmark the permalink.

20 Responses to Vi börjar väl dagen…

 1. Aurora says:

  Morn. Det ser ju inte klokt ut. På håll och om man kisar lite så kanske man kan bortse från det dåliga arbetet men hur kan man göra så och tycka det är snyggt? Kram

 2. Hebbe says:

  Mors,,Ja grattis till pallplatsen,,du får ta henne nästa gång….
  Ja du dom som renoverar verkar inte vara så noga ,,ska bli kul att se slutresultatet..Ha en bra dag Kram.

 3. Hebbe says:

  Ja dagen blev ju bra trots att vädret inte var på humör,,Jag ska åka ner till Vreta lite senare på Fm,blir Snoozning på Em..Haé Kram.

 4. Katarina says:

  Godmorgon!! Renoveringar verkar inte vara deras starka sida. Men dom försöker iaf 🙂 Man kanske skulle sadla om och bli hantverkare i Turkiet i stället 😉 Vet du om det finns några större gårdar med mjölkkor i närheten av Alanya?? Hoppas du får en trevlig dag!
  Mvh Katta

  • Sand mellan tårna says:

   God morgon!
   Ja men att bli hantverkare här är inga problem. Hur lätt som helst, mMan behöver varken utbildning eller kunskap. Man kan vara både vara färgblind och ha tummen mitt i näven 😉
   Oj, ingen aning faktiskt om det finns gårdar med mjölkkor i närheten. Borde ju finnas men har nog aldrig tänkt på det så där. Ska hålla span 🙂
   Önskar dig också en trevlig dag!

 5. Sita says:

  God morgon. Kul att se bilder på rusten, haha. Solsken här med. Men mycket kallare. När Thea vaknade o vi kom ner var det -0.4 här o lite snö. Men det smälter väl nu när solen kommit. Ha det gott, Kram

 6. Gilla says:

  De verkar ju helkorkade som kan jobba på det viset. Men jag hoppas för din skull att det händer mera där, så du får behålla din underhållning och vidarebefordra det till oss.

  Sv: Att buzza innebär att man ska visa och bjuda andra på det man buzzar för. Materialet får man gratis. Det var första gången jag buzzade.

  Kram/Gilla

 7. Yvonne says:

  Godmorgon! Räcket liknar en reling på en båt. Ska bli spännande och se om det kommer att hålla .Det ser inte ut som om de har förankrat räcket så bra.. Ha en bra fredag! Kram!

 8. Lena says:

  Den balkongen vill iallfall jag inte sitta på ! Roligt att följa renoveringen……..Ha en härlig helg ! Kram Lena

  • Sand mellan tårna says:

   Inte jag heller, vill helst inte se den alls men svårt att undvika 😉
   Tack detsamma, trevlig helg till dig med!
   Kram 🙂

 9. Mamma says:

  Ha,ha,ha ja sån där renovering är ju mer regel än undantag. Men håller med dig, räcket är ju snyggt iaf.
  Ha en riktigt mysig helg!
  Puss o Kram!
  PS Ska passa på att träffa dina kusiner imorgon också. Ska bli mysigt, så himla längesen vi sågs.

  • Sand mellan tårna says:

   Du känner ju mycket byggfolk så du kanske ska visa dom hur man gör här, tänkt vad pengar dom kan tjäna på att göra det rätt här eller kanske inte. Billigt är bra 😉
   Ha en underbar helg och krama kusinerna!
   Puss o Kram!

 10. Sitter i chock här nu och vet inte vad jag ska skriva!! 😛

  Glad att jag slipper se det huset varje dag, hade ju retat ihjäl mig på hur fint och jämt dom avslutat den gula färgen och att dom inte måat hela balkongen röd (den nedersta delen kanske svårt att nå men ändå) och den fina nya nyansen på den röda!

  Men får ju ge dom en liten applåd att dom måla det rött igen iaf 🙂

 11. kerstin Odensåker says:

  hej på dig
  Vi åker till Side den 8 april och stannar en vecka . Vad tror du om vädret ? här på klart.se står det att det ska bli regn hela veckan 🙁 värt och tro på eller ? tror du att vi kan sola och bada ? en tjock tröja är ju klart vi packar ner . Men resten av packningen känns osäker är det shorts och tshirt som gäller eller va tror du ?

  Ja du och här i sverige klagar de på fuskbygge i fuskbyggarna på tv4 haha .

  Läser din blogg varje dag är så roligt att följa ditt liv i ett annat land själv funderar jag och maken på att nån gång flytta till Mallorca / kerstin

  • Sand mellan tårna says:

   Hej och tack för din kommentar 🙂

   Svårt att veta med vädret men om man ser till denna veckan så redan i förra veckan visade dom chans till regn här i måndags, det flyttades sedan fram till onsdagen sen till torsdagen och sen till idag sen tog dom bort regnet och det skulle bara bli mulet och det mulnade på här innan i förmiddags men sen klarnade det upp så mest har vi haft blå himmel idag, ca 19 grader så jag tror nog det kan bli fint när ni är här. Kanske några regnskurar men nog inget som håller i sig i flera dagar.

 12. Floyd says:

  Jag får ångest när jag tänker på om de har fäst räcket,om jag förstått det rätt sä fästes marmorplattorna på lertegel full med hål,har man sedan borrat fast räcket ner i teglet?
  Jisses man blir ju mörkrädd för mindre.
  Kylan har kommit till södra svedala,kallt och blåsigt är det men Örnita är glad ”Då torkar ju tvätten”,jag går hellre med skitiga hossor än fryser.

  Ernie

  • Sand mellan tårna says:

   Yes, exakt så har man gjort!
   Haha man kan se något positivt i allt eller inte 😉
   Här mulnade det på innan på förmiddagen men sen blev det blå himmel igen ca 19 grader.

 13. nina says:

  Synd att arbetet är nu slutförd, vad ska vi nu ha för att underhålla oss?? Fast jag tror att du hittar nåt annat roligt ganska snabbt..Önskar en trevlig helg för hela familjen!

  • Sand mellan tårna says:

   Fast det kan väl inte vara slutfört? Dom kan väl inte lämna väggen bara delvis målad? Eller jo, det kan dom nog 😉
   Trevlig helg till dig med 🙂

Kommentera