Först målar man…

…som ni såg igår.

Sen kommer man på…

…att man vill ta bort balkongräcket och…

…lägga på en ny marmorplatta.

Många hål blev det men det fixar man lätt…

…såhär.

Sen…

…ska det nog bara på lite färg men det får jag återkomma om för så långt har dom inte kommit än.

God morgon från ett +15 gradigt Alanya som ser ut att få ännu en solig och fin dag.

This entry was posted in Grannar, Väder. Bookmark the permalink.

14 Responses to Först målar man…

 1. Hebbe says:

  Mors..Ja jädrar,du har lite underhållning i alla fall,bara rakt över gatan..Hoppas det kommer dit ett räcke också,ser lite farligt ut annars..Haé Kram.

 2. Hebbe says:

  Mors,,ja det smakade bra…det blev en trevlig musikstund i går kväll..Ha en bra dag i solen.Kram.

 3. Aurora says:

  Gud vad de ställde till det.. Lite cement och på med färgen. Hur länge det håller spelar väl mindre roll. Kram

 4. Yvonne says:

  Dom hade vunnit pris på fuskbyggare…. Ola sparar nog sin porsche som minne.. Kram!

 5. Ama de casa says:

  Man häpnar ibland över hur saker och ting görs… Men det är ju en bra sak med det hela – man får material till bloggen 😉
  Gomorron!

 6. Gilla says:

  Det är ju underhållning i världsklass ni har mitt för ögonen. Och helt gratis! ;-D De kan ju inte tänka med annat än rumpan.

  Sv: Du har en mycket förståndig Mamma!

  Kram/Gilla

 7. Hahaha dom tar det i ordningen dom kommer på det 😉 Kan ju hoppas att dom ska måla där nu och inte lämnar det så!

 8. *skrattar* Ja det blir kanske bra, extra jobb om inte annat. Hoppas du har det fint. Är tillbaka i bloggvärlden igen, äntligen. Kram så länge

 9. Floyd says:

  Hej Alanya.
  Man måste ändå berömma ombyggnaden med att det blev väldigt jämt ojämt!
  Hur funkar det ,har de tänkt ”renovera just deras ytterkvadratmetrar” eller hela fastigheten?
  Finns det bygglov? Eller alla gör som man tycker?
  Ni verkar ju bo sjukt tätt eller du kör du med kameran?
  Jag vet att det finns fler än Ernie som följer din väderrapportering från plats så kanske du skulle kunna uppdattera med en lunch tid också?
  Hoppas att det går bra för grabben med fotbollen,själv har jag 2 stora drular som spelat tills de blev byxmyndiga och deras liv har helt präglats av fotbollen mest på gott men lite hyss har det alltid funnits.
  Ernie

  • Sand mellan tårna says:

   Hej Hej 😀
   Hahahaha ja det ska dom ju ha kredit för, ojämnheten.
   Ingen aning om dom ska renovera hela fastigheten. Äger alla sina egna lgh bestämmer dom själv hur dom vill göra. Som i vårt hus t ex äger vi vår lgh och vi har bytt alla fönster, glasat in en balkong mm, däremot inte målat om på utsidan bara runt vårt hus utan sånt bestäms gemensamt.
   Bygglov ska man väl ha men jag vet inte hur många som bryr sig eller så löser man det med en muta hit eller dit. Pengar funkar alltid även hos kommunen.
   Husen ligger ganska tätt ja. Avståndsbilderna är tagna utan zoom sen närbilderna har jag zoomat.
   Lunchtidsrapportering kan jag väl stå till tjänst med men den kanske kommer senare på dan då jag sällan är hemma mitt på dan men mitt-på-dan-temperaturer lovar jag leverera 🙂
   Alex har ju velat spela fotboll sen han lärde sig säga ordet och är så glad att äntligen få göra det. Han älskar det verkligen sen får man väl se hur länge han vill hålla på. Så länge han tycker det är roligt stöttar vi honom och den dan han ev vill lägga av får han göra det. Det bestämmer han själv.

   Ha det gott!

 10. Fia says:

  Hej! Snubblade in på din blogg av någon anledning för några veckor sedan och har varit flitig läsare sen dess. I sommar ska jag ta med min dotter och hennes kompis (tonåringar) i 2 veckor till Alanya och dom tjatar om att besöka nån vattenpark. Vilken skulle du rekommendera och hur tar man sig lättast dit isf? Är så roligt att läsa din blogg, besökte Alanya förra året 2 ggr och det var kärlek vid första ögonkastet 🙂 Må så gott!

  • Sand mellan tårna says:

   Hej!
   Tack för din kommentar 🙂
   Det finns ett Aquapark här inne i Alanya på Kleopatrasidan vid Burger King/Kale Market sen finns det ett riktigt stort en bit utanför Alanya som nog är det dom menar. Vi har varit där en gång och var jätte nöjda. Finns massa olika rutschkanor att åka och det passar bättre för större barn/tonåringar/vuxna än det här inne i Alanya.
   Kanske säljer resebolaget ni åker med utflykter dit. Många gör det annars kan du höra av dig till mig så kan jag hjälpa dig.

   Ha det bra!

 11. Fia says:

  Tack för snabbt svar 🙂 Den inne i centrum är väl inte så stort? Jag har gått förbi den flera ggr tidigare. Jag har tittat på Alanya Aquapark i Damlatas med dit åker inte vår researrangör utan dom åker till nåt som heter Troya Aquapark. Kollar man på nätet så finns hur mkt som helst men olika namn så till sist vet man inte vad som är vad 🙂 Jag har ju några månader på mig ännu och jag kommer säkert att fråga dig om andra saker också. Känns bra att ha någon som känner till stan 🙂

Kommentera