Växt

Ni är några stycken som påpekat när ni såg filmklippet på Slash och dammsugaren att han växt. Visst har han gjort det. Han är jätte stor nu. Vet inte hur det blev så, det sa liksom bara poff och det är stor skillnad på honom nu mot när vi tog hem honom för 4 månader sedan.

Det här fotot är taget samma dag som vi tog hem honom. Här ligger han på en av stolarna på balkongen.

Detta är taget idag och här ligger han också på en av stolarna på balkongen.

Det var länge sedan han kunde ligga såhär på Alex. Gör han det nu kväver han honom.

Slash är jätte go och mysigt samtidigt som han är för mycket ibland. Han är överallt där han inte får vara, han bokstavligt klättrar på väggarna eller dörrkarmarna ska jag väl säga. Rätt vad det är får han ett ryck och flyger upp på dörrkarmarna. Man kan fortfarande inte lämna mat framme utan uppsikt. Då är han där på en tiondels sekund och norpar det som finns. Ska man plocka ut saker ur kylen och inte kan ta allt på en gång måste man stänga dörren mellan gångerna annars hoppar han in i kylen. Även om man bara sträcker sig för att ställa på bänken bakom så vips är han inne i kylen. Han är väldigt pratig. Sällan han sover i sovrummet längre. Han kan ligga där en stund sen vill ha gå ut och när jag kommer upp på morgonen står han utanför dörren. Vet inte om han legat utanför där eller om han hörde mig och sprang dit. Likadant varje morgon och när han ser mig så börjar han prata. Jag lyfter alltid upp honom och han pratar och pratar, högt och ljudligt så jag får hyscha på honom så han inte väcker resten.

En riktigt knasgo katt har vi som brett ut sig på Alex plats i soffan just nu. Passar på medan Alex är iväg och sparkar lite boll.

This entry was posted in Slash. Bookmark the permalink.

14 Responses to Växt

 1. Micke says:

  Jag diggar verkligen hans namn! 🙂

  Ha en riktigt bra helg!!! 🙂

 2. Ama de casa says:

  Åh vad jag saknar att ha katt! Vår katt var ”min” katt för det mesta. Utom när det gällde kvällsmaten. Då satt hon och stirrade på Anders nedanför soffan tills han gav upp. Sen kunde han lura henne. Ta ett djupt andetag och låtsas ställa sig upp. Då jamade hon som en galning och sprang ut mot köket med vibrerande svans 😉

  sv: Nejdå, jag stretar inte emot – har fullt upp att försöka fota bara 😀

 3. Hebbe says:

  Go Slash,,han är för skön,även om han är en buse ibland..Ja drt har varit en kanonfin dag,,hade +21 som varmast på solsidan,+10,5 nu sitter med ett glas rött på balkongen..Haé Kram.

 4. Stattinskan says:

  Han är så otroligt vacker denna katt … När sa du att du ville byta mot en svart kattjävel som råkade bli kvar hos mig när dottern flyttade ;-D Jag kräver ingen mellanskillnad i form av pengar, mohahahaha!

 5. Ja han har verkligen blivit stor!! Haha ja det finns mycket intressant i kylen att upptäcka 😉

 6. Frida says:

  Hejsan!

  jag har en fråga, jag ska nämligen till alanya den 20 maj till den 28e, och är väldigt orolig att det inte kommer att vara varmt! jag var i alanya i augusti senast och då var det nästan olidligt varmt, men jag vill ändå inte att det ska vara för kallt för att kunna ligga på stranden eller så.. Hur brukar det vara i maj månad? 🙂

  • Sand mellan tårna says:

   Hej Frida!
   Var inte orolig. I slutet på maj brukar det vara solsäkert och varmt men inte hett som i juli/augusti så ni kommer kunna ligga på stranden utan att frysa 🙂 Nu senaste dagarna har vi haft 21-23 grader så vi har legat på stranden och då är vi fortfarande bara i mars så oroa dig inte.

 7. nina says:

  Han är jättefin och härlig busigt! Hur blir det nu på sommaren , vågar man alls släppa Slash till balkong ensam? Var glad till tiden när man har en härlig hårboll, här lever vi tider att vi måste släppa våran katt till ”evigheten” , riktigt jobbigt och såna här bilder på en rolig och vacker katt gör mej glad! Tackar för det.

  • Sand mellan tårna says:

   Ja det förstår jag att det är jobbigt.
   Slash har varit på balkongen sen vi tog hem honom. Nu när det är så varmt har vi öppet hela dagarna och han går ut och in där som han vill. Tror han mest ligger på en stol och sover.
   Ha det bra!

 8. Roggan says:

  Han är lika söt nu Slash. Ibland kan det hjälpa att smörja in vitpeppar och vatten på de ställen man inte vill att de ska vara eller klösa. När vi hade katt så provade vi det och det hjälpte. Kram

 9. fenixmona says:

  Ja, han har verkligen växt…men lika vacker ännu! Katter är ju stora personligheter, min Cesare är den sävliga tysta typen. jag har bara hört honom försöka jama en gång, däremot så kurrar han nästan alltid! Kramiz

 10. Sita says:

  God morgon. Så fin han är. Här är katten ute om nätterna nu när det är varmare. Kram

 11. Deniz says:

  Vad söt den sista bilden var! Slash ser ut att ha det riktigt mysigt på Alex huvud 🙂

Kommentera