Härliga väder

Vilken energi man får av det härliga väder vi har just nu. Bäst att ta till vara på det för sen kommer juli/augusti och då finns noll och ingen energi just pga vädret.

Igår efter stranden hade jag en enorm energi. Fixade och donade här hemma med lite allt möjligt.

Så härligt också att kvällarna är ljusa. Ja inte som sommarkvällar i Sverige såklart för så länge är det ju aldrig ljust här. Något Alex också gillar. Han gjorde snabbt klart sina läxor (”bara” 6 sidor) när han kom hem sen tog Hasan honom och Dennis, en av våra chaufförers son till parken här vid oss och sparkade boll 1 timme.

Även denna morgon har vi klarblå himmel, + 14,5 grader just nu. Det ska bli mellan 22-24 grader idag visar vädersajterna och det kan vi leva med. Blir dock ingen strand idag. En fin väninna ville bjuda mig på lunch idag och det tackar jag inte nej till så lunch och lite kackel står på schemat för min del.

This entry was posted in Väder. Bookmark the permalink.

9 Responses to Härliga väder

 1. Aurora says:

  Morn. Det ser fint ut här med. Hoppas du inte förvandlas till en Höna när du kacklar. Kram

 2. Yvonne says:

  Godmorgon! Det börja se fint ut här med .Vi hade trevliga timmar tillsammans igår med kaffehörnan. Kram!

 3. vuxenmamman says:

  Det pinsammaste ligger ute nu……ve och fasa…..

 4. Hebbe says:

  Mors,,ja det är bara graderna som skiljer,samma sol har vi..mysigt att bli bjuden på lunch,,då blir kacklandet bara bonus..Haé Kram.

 5. Katarina says:

  Låter som ett perfekt väder! Och träffa en vännina och kackla lite är ju inte fel det heller och även då brukar man kunna fylla på med lite mer energi. Hoppas ni får en trevlig dag 🙂

  • Sand mellan tårna says:

   Ja vi har helt underbart väder nu.
   Tack detsamma, hoppas du också får en trevlig dag 🙂

 6. Ama de casa says:

  Här ser det också ut att bli soligt idag. Igår regnade det HELA dagen!
  🙂

 7. Här är underbart nu, gick ut på promenaden med en hoodtröja och det visade sig vara alldeles för varmt, tror lite sydligare vindar har hittat hit. Hoppas du får en trevlig lunch!!

 8. Sita says:

  Härligt att bli bjuden på lunch. Kram

Kommentera