Riktigt nöjd

Idag gick det super bra för Alex på träningen och han fick massa beröm av tränaren. Dom har ju två tränare och huvudtränaren är väl 30-40 nåt och sen finns den äldre mannen. Den äldre mannen är mer soft och skrattar och skojar mer med barnen medan den vanliga är mer hård. Alex gillar båda men är mer avslappnad med den äldre.

Dom delar alltid upp barnen i två grupper och idag fick han den vanliga tränaren. Han är super bra med barnen som jag väl nämnt och ger mycket beröm med samtidigt är han hård. Gör dom inte som han säger blir det till att göra armhävningar eller springa några varv runt planen. Idag fick hela Alex grupp göra armhävningar då tränaren tyckte dom sög i den uppgiften dom gjorde just då.

Det har hänt att Alex fått springa nåt varv runt planen. Alltid några som får göra det och armhävningar varje gång eller kuta efter bollen som tränaren skjuter iväg för dom för att dom gjorde fel.

Barnen köper läget, inget snack inget gnäll, dom har sån respekt för tränaren (tränarna) samtidigt som dom kan skämta med honom och tränaren är som sagt väldigt generös med beröm och har alltid nära till skratt. En perfekt mix!

Det gick som sagt jätte bra för Alex idag och han klarade grejor han aldrig klarat innan. Han gör framsteg hela tiden och det är så roligt att se.

Efter träningen blev det parkhäng med Janet, lille Colin, Annette, Catarina, Anki och hennes 3 troll.

Alex och Jakob i bebisavdelningen…

Dom spela kula, lekte i dom olika parkerna och kicka boll eller det var väl mest Alex som kicka boll. Kunde inte tro han tränat nästan 2 timmar tidigare idag som han höll på.

Aylin, den lilla sötsmulan har växt till sig. Stora lilla tjejen som nu är halvåret.

Efter parken blev det middag på Tadim. När Alex ätit klart tog han sin fotboll och började kicka. Han är ju inte den som är blyg, Alex är ju så social och hittade två grabbar där i 25 års åldern som han fick fart på sen stod dom där alla tre och kickade boll.

En härlig söndag har vi haft. Hoppas ni haft det med.

This entry was posted in Alex fotboll, Äta ute/Fika, Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

12 Responses to Riktigt nöjd

 1. Aurora says:

  Jodå, Här har det varit full fart. Men jag hade fått göra många armhävningar på bowlingen så dåligt som jag spelade. Kram

 2. Ama de casa says:

  Vad roligt att det går så bra på träningen 🙂

 3. Veiken says:

  Perfekt med två tränare som kompletterar varandra på ett bra sätt och att barnen är nöjda. Man kan ju inte önska sig mer . 🙂

 4. Roggan says:

  Verkar vara en hård tränare men så länge grabbarna gillar honom ska man inte klaga. Kram

 5. Hebbe says:

  Låter jättebra att Alex gillar tränarna även om dom är tuffa ibland,,sen hade han energi över till senare oxå…Ja nu har jag Snoozat en stor del av dagen,,Moa blev storförtjust i sin nya cykel och Loke fick 2 st fotbollsmål,,så det blir mycket lira i sommar..Haé Kram.

 6. Paulina says:

  Hej! Vilken bra blogg du har!! Har följt din blogg ett bra tag nu och det är så kul att läsa om ert liv i alanya! Jag har två frågor till dig och det hade varit supersnällt om du hade velat svara! 🙂 finns det något tjejlag i alanya? Vet du hur man ser på tjejfotboll i Turkiet? 🙂 och en fråga till, om man har ett barn med en turk, vad har kvinnan för rätt till barnet? Är det som i Sverige eller är det mycket annorlunda? Tack i förhand! Kram

  • Sand mellan tårna says:

   Hej!
   Tack för din kommentar. Roligt att du gillar min blogg 🙂
   Jag svarar på dina frågor i ett inlägg senare idag. Har inte exakta svar så här på rak arm så jag har fått ta hjälp av andra svenska mammor här så ska vi se om dom vet mer.
   Återkommer senare.
   Ha det gott 🙂

 7. Micke says:

  Låter som bra tränare! Respekt och humör i en bra balans.
  Jag säger det igen, Alex är den nya Zlatan, eller kanske hellre Henke! Lite mera ödmjukhet där 😉
  sv:
  Tackar för stödet! 🙂
  Ha en bra vecka!

 8. Sita says:

  Hejsan. Nu är vi hemma från Sthlm. Fy vill inte. – grader ute. Kram

 9. fenixmona says:

  Låter som en väldigt bra tränare, en som både ger o tar…diciplin är ju viktigt. Vilken härlig dag ni haft! Här såg vi solen en halvtimma mitt på dagen…Kramiz

 10. Haha tänk om man hade haft så mycket energi, undra hur många koppar kaffe det är?! 😛

Kommentera