Ingen rädder…

…för dammsugaren här.

Alex och dom tränar på konstgräs och under gräset ligger som små svarta plast pluppar, som små smulor. Dom där svarta plupparna fastnar överallt, går in i skorna, in i strumporna, in i kläderna om man som Alex ofta gärna glidtacklar för att det är coolt eller lika ofta snubblar på bollen så man står på näsan så fastnar det i håret också.

När vi kommer hem vill jag att han ska ta av sig i duschen men igår glömde han. Slänger av sig skorna i hallen så det rasar ut pluppar, rusar sen i bad rummet och på väg dit rasar det ur strumporna. Väl i duschen tar han av sig av kläderna och några pluppar till rasar ut.

Allt som hamnade i hallen kände jag att jag måste dammsuga upp direkt. Fram med snabeldraken och satte igång.

Slash var, som dom flesta katter livrädd för dammsugaren när han var liten. Nu är han det inte. Han sitter där man ska dammsuga och flyttar sig bara när man puttar på honom med munstycket sen är han snabbt tillbaka. Han slår gärna med tassen på munstycket, särskilt om man dammsuger under sofforna så han liksom ser den lite bara, då är han där och viftar och ska jaga. Snart hoppar han väl upp på dammsugaren och åker med runt…yiihaa!

Idag är det söndag, fotbollsträning för Alex sen blir det nog lite parkhäng. Solen skiner från en klarblå himmel, 10,8 grader just nu.

This entry was posted in Alex fotboll, Slash, Väder. Bookmark the permalink.

12 Responses to Ingen rädder…

 1. Hebbe says:

  Mors,,jaha du fick hela solen i dag,,undrar om det är därför som jag har helmulet..Så du har en liten som vill sabotera för dig när du dammsuger,kul,,,Jag ska åka ner till Vreta nu på Fm,,känner ett Snoozbehov..Haé Kramen.

 2. Veiken says:

  Dom plupparna är ett riktigt elände. Det är som granbarr, man kan hitta dom långt efteråt! 🙁

 3. Aurora says:

  Inga monster hos dig. Här sprang missarna lång väg när dammsugaren kom fram. kram

 4. vuxenmamman says:

  Men den där katten…..han kommer definitivt åka med.

  Njut av er dag i parken. Varmt och gott skulle jag tro.

  KRAM

 5. Sv: Eftersom så många väljer sin egen väg i relgionen numera, även här i Turkiet, så måste de bli någon sorts ändring på militären också tillslut. Särskilt om 10 år. Och skulle de inte bli det så finns det som du säger allitd ett eller annat sätt att ta sig ur den. Jag förstår att du inte vill ha in din grabb i militären. Det vill inte jag heller om jag får en pojk en dag. Usch och fy. Men det är långt tills dess.

  Va händer hos er idag?
  Själv ska jag möta upp en gammal vän för mycket prat och glass vid vattnet i eftermiddag. Ska bli riktigt mysigt.

  Kram!!

 6. Ama de casa says:

  Vill gärna påminna om den här filmen:

  http://amacasa.wordpress.com/2011/01/10/vad-vi-inte-shoppade-pa-media-markt/

  Apropå katter som inte är rädda för dammsugaren 😉

  Gomorron!

 7. Gilla says:

  Det var ju inte roligt för dig, men inte bara gamlingar, utan också barn, kan ju glömma ibland. Han gjorde det ju inte med vilje. Bra ändå att Slash inte är rädd för dammsugaren längre. Jag har inte provat med Baloo nån mer gång. Vi hade honom inte hos oss i går.

  Sv: Robins var jättebra. Vi har saknat honom en tid nu, så det var skönt att han är tillbaka. Saade skötte sig jättebra tycker jag.

  Kram/Gilla

 8. Yvonne says:

  Våra hundar tycker inte om dammsugaren. Bra att jag inte har barn som spelar på konstgräs.Kram!

 9. pia says:

  Han är ju bara för härlig eran Slash:))) Här har jag 2 katter som drar till stan så fort dom ser snabel draken. Dom har alltid varit rädda för den ända sedan dom var små, undrar vrf? Aja, önskar dig en skön söndag och njut av solen för här är det hel grått och regn i luften. Btw: Alex var jätte fin i sin nya frisyr=)) Ha det gott/Pia

 10. Floyd says:

  Det där svarta i konstgräsmattan är någon gummiblandning,det är för att göra ”mattan” mjuk och följsam, utan den skulle det bli tvärstopp om man spelar med dobbade pjuks ,med stukningar och vristskador som följd och brännskador, men de kan komma ändå.
  Hälsningar från ett molnigt svedala,med våren hostande i nacken.

  E

  • Sand mellan tårna says:

   Ja precis, nåt gummi/plast aktigt och jag har också fått berättat för mig att det är för att göra underlaget mjukare men det blir inte roligare att få hem det för det 😉 Men men, det är bara att stå ut 🙂
   Härligt att våren är på gång hos er.

   Trevlig kväll!

 11. Åh ja jag hatar dom svarta plupparna, dom har likadana här. När Teo har varit och spelat fotboll får han ta av allt på fötterna ute på balkongen (han har inte så mycket hår det kan fasta i som tur är, om man inte räcknar skägger :P) annars blir det ett evigt jagande av dom här svarta plupparna som ligger överallt sen!

Kommentera