Ingen ordning

Igår innan vi skulle gå och käka ville Alex fixa till sitt hår lite men hur mycket han än grejade så fick han inte till det. Han fick ingen ordning alls på det och han sa själv att imorn efter fotbollsträningen går vi och klipper mig.

Så det gjorde vi…

Här sitter han fortfarande i träningskläderna, nyklippt och äter en glass på Burger King.

Det var Sahmets pappa som klippte honom. Han har aldrig klippt Alex innan så jag fick förklara hur det skulle vara samt att Alex är ganska bestämd och vet precis hur han vill ha det. När jag sa att det ska vara riktigt kort där bak säger Sahmets pappa...Är det inte bättre det är lite kort på sidorna bak och lite längre i mitten? (så visade han som en spets ner)

Nej Nej Nej, jag såg hela 80 talet fladdra förbi min inre syn. Nej Nej Nej så ska han inte ha det *rysningar*. Jag skakade så häftigt på huvudet så jag såg stjärnor.

Ok, han förstod att så ville vi inte ha det utan började klippa som jag sagt. Hängde honom över axeln så att det inte blev fel. När han klippt bra kort där bak frågade han om det var för kort. Vad gör du om jag svarar ja frågade jag. Då skrattade han bara för han såg på mig att jag tyckte det var alldeles lagom kort.

Sen skulle han fixa till Alex hår och Alex vill ju hade det som en tuppkam men Sahmets pappa tyckte det skulle spreta åt alla hål. Jag visade genom att trycka ihop, Sahmets pappa rufsade till. Jag tyckte ihop, han rufsade till. Så där kunde vi hållit på en bra stund men jag sa bara att vi låter det vara. Alex vet själv hur han vill ha det och kan fixa det själv också.

17-18 grader har vi haft idag…

Snön ligger kvar på bergen.

Ganska mycket på sina håll.

Hoppas ni haft en bra lördag!

This entry was posted in Alex, Alex fotboll, Väder. Bookmark the permalink.

5 Responses to Ingen ordning

 1. Sita says:

  Hejsan. Ja han vet väl bäst hur han vill ha det. Snart är snön slut här. Får gå en runda på tomten o titta efter vårtecken snart. Men i morgon ska vi åka o gratta Emanuel som fyller 11 år på måndag, men då är han i skolan. Kram

 2. Emmaa Öral says:

  Så fin han är eran Alex 🙂 Han blir farlig om några år 🙂

 3. Ama de casa says:

  Ja jösses. Anders klipper sig hos en ryss. Han tog rakmaskinen, drog ett ”streck” med den och frågade – Bra så? haha – det var bara att gilla läget 😀

 4. Fina Frun says:

  hahaha vilken motsträvig frisör!
  Men fint blev det 😀

 5. Hahaha hade varit kul och se hur Alex kommit ut om frisören hade fått klippa som han själv ville 😛

Kommentera