En kommentar

Någon som kallar sig något så fyndigt som Flashback skrev en kommentar som jag väljer att lägga ut…

Och hur ska vi som läsare tro på din historia? Har du något som styrker det du skriver? Konkreta bevis? Annars kan det lika gärna vara Du som är ute efter rubriker och uppmärksamhet.

Mvh en som inte blint tror på historier på internet utan uppföljningsbevis

Du har ungefär lika fyndigt kommentarsnamn som mejladress. Du har skrivit 2 likadana kommentarer med olika mejladresser. Som då givetvis automatiskt hamnar bland mina spamkommentarer.  Hej och hejsan så fyndigt!  Så innan du ifrågasätter mig och riktigheten angående detta inlägg kan du väl ha lite stake och våga visa en riktig e-mail i alla fall.
Är så sjukt trött på folk som gärna kommenterar på bloggar men är för fega för att visa vilka dom själva är. Då ska man fan inte kommentera! 

Jag behöver inte jaga rubriker och uppmärksamhet. Det ger såna som du mig genom att lämna kommentarer så  Thank you for that men nu…se så…schas iväg med dig och Ovälkommen tillbaka! Schas Schas…

(ang. riktigheten i inlägget finns hur mycket bevis som helst på att det är sant och är man bara lite smart finns det att finna på många ställen)

This entry was posted in Kommentarer. Bookmark the permalink.

18 Responses to En kommentar

 1. Deniz says:

  Förstår att personen är skeptisk men vi som har följt din blogg i flera år förstår ju att du talar sanning och är man lite extra aktiv i det här ämnet så kan man som du säger se på flera ställen att det är sant.

  Kram 🙂

  • Sand mellan tårna says:

   Absolut att jag kan förstå att folk är skeptiska. Jag har bara svårt för folk som måste gömma sig bakom falska mejladresser eller komma in genom proxyservrar för att jag inte ska se ip nummer och kommentera anonymt. Då svarar jag inte på kommentarerna för kan dom inte våga stå för vilka dom är ska dom inte heller kommentera.
   Min blogg mina regler 😀

 2. vs says:

  De flesta Flashback-anhängare är inte att ta på allvar;)
  De är duktiga att hänga ut människor som inte har något med dem att göra, bl.a mig och min familj. De är däremot väldigt aktiva att skydda sig själva. Det är därför de inte kan stå för vilka de är eller vad de säger. Inte verkar den delen av användarna heller särskilt duktiga att läsa och tolka fakta ;).

  När det gäller tjejjerna har de fullständigt skämt ut sig själva, tyvärr. De lär få uppleva verkligheten och förstå attt man måste stå för sina handlingar, så småning.

  Tack för din trevliga blogg. Längtar ner och om tre månader åker jag hem efter endast en veckas vistelse 🙁 men med säkerhet kommer jag tillbaka för längre period efter sommaren.

  • Sand mellan tårna says:

   Tack för din kommentar!!
   Nä flashback är väl inte ett stället att hänga på. Har själv inte ens ett konto där.
   Jo, jag förstår ju att det är av ren feghet dom måste gömma sig bakom falska uppgifter och just såna kommentarer brukar jag lägga ut i ett inlägg. Som tur är får jag väldigt få såna kommentarer, mina läsare är underbara 🙂
   Som sagt, min blogg, mina regler 😉
   Ja tjejerna, vad säger man?! Förhoppningsvis växer dom också upp en dag.

   En vecka går fort men en vecka är ju bättre än inget alls och vet du att du kommer tillbaka för längre tid sen är det kanske lättare att stå ut.

   Önskar dig en trevlig kväll!

 3. Roggan says:

  Helt klart ska man bestämma själv över sin blogg och kommentarer. Händer ofta att jag får anonyma kommentarer. Men nej, de stoppar jag. Kram

 4. eva says:

  Så dumt! Bara av att läsa din blogg ett litet tag märker man ju att den är trovärdig och dessutom jättebra. Och du verkar vara en jätte fin och bra människa på alla sätt vis:)
  Ha det fint.

 5. Carola says:

  Har inte läst inlägget du menar men eftersom vi åxå e vänner på FB o eftersom jag följt din blogg o den förra så vet jag behöver jag inte tänka efter om saker e sanna lr inte…;) folk (o fä) ska alltid hitta ngn att picka på tyvärr… men det är bara folk som inte orkar ta tag i sina egna liv som älskar att hacka på andra.. keep up the good work girl!! ;))

 6. Micke says:

  Du får se det positivt, du har fått hatemail, du är kändis! 😉
  sv:
  Bufféfrossa låter alldeles utmärkt! 🙂
  Jag önskar dig en trevlig lördagskväll!

 7. fenixmona says:

  Håhåjaja…dessa människor måste ha alldeles för mycket fritid! Skriva otrevliga kommentarer och från olika adresser…Nej, bort med dem! Kramiz!!

 8. Sita says:

  God morgon. Tråkigt när dom skriver så. Jag skrev ju att vi ska till Sthlm o gratta Emanuel som fyller år i morgon. Han o dotter Renate bor ju där. Imorgon är det ju skola för han o mamma jobbar. Kram från ett grått Stråssa med +3 grader.

 9. Emma H says:

  Hejsan! Jag vet att detta är sant för jag har sett båda tjejerna flera gånger i hamnen på kvällarna så ingen har varit saknad eller ”blåslagen”. Jag skickade meddelande om detta till adressen man kunde lämna tips på.
  Killarna har blivit oskylldigt anklagade. Det pratas inte snällt om tjejerna nu kan jag säga.
  Mvh
  Emma

  • Sand mellan tårna says:

   Hej!
   Tack för din kommentar.
   Ja visst är det sant och det vet hela Alanya och många fler. Är ju många som sett dom på kvällarna och kollar man på t ex facebook finns hur mycket som helst om detta. Många som sökt efter dom och lagt ut efterlysningen och sanningen. Vad vill han ha för bevis? Att jag ska lägga ut hela mejlkonversationen jag haft med mostern? Alla länkar jag hjälpt dom med till konsulatet bl a och vilka dom kunde försöka kontakta som kanske kunde veta var tjejerna fanns?
   Äsch, är han smart (tydligen inte) kan han ju lätt hitta bevis som visar på att detta är sant.
   Ha det bra!

 10. Flashback says:

  Motsvar:
  Anledningen till att jag skickade två gånger var p.g.a att första gången jag skrev fick jag ett error meddelande så jag antog att de första inte skickades.

  Du verkar ju inte vara den vassaste kniven i lådan direkt som levererar ett sånt där otrevligt inlägg och blir bajsnödig utav att jag bara skrev en random mejladress? Visst jag hade kunnat ge min riktiga men då hade mitt fb account blivit outat dessutom är min mejladress helt orelevant för dig om du inte söker en yngre älskare som kan prestera bättre än maken.

  Ditt barnsliga svar till detta gör dig enbart mindre trovärdig. Du är som vilken fjortisbloggare som helst som kommer med historier titt som tätt.

  Och till de mindre begåvade läsarna:
  Nej, mitt första inlägg var inget ”hatmejl”. När man läser saker på internet skall man vara källkritisk till allt, oavsett. Ni tror väll inte att de går till så i en rättegång att försvarande anklagar den åklagade med en enkel historia och sedan blir fälld blint? Nej, det krävs mycket mer än så. Dags att vakna upp till verkligheten.

  Jag anser att du lurar folk om du inte kommer med bevismaterial. Om du nu talar sanningen skall det väll inte vara så svårt att backa upp den? Står du inte för vad du har skrivit? Det är inte mitt ansvar att jaga runt efter ledtrådar då det inte är jag som har lagt upp en historia om detta fallet på en blogg.

  Publicera detta om du är rättvis och besitter en ordentlig ryggrad då det finns två sidor på varje mynt.

  Mvh en som inte blint tror på allt som står på internet utan uppföljningsbevis.

  • Sand mellan tårna says:

   Men lille vän…du är inte så vass du heller. Vet du hur man söker på internet? Börja med att göra det så kommer du hitta massa info som tyder på att detta är sant.
   Mina läsare, dom som följt min blogg vet att jag aldrig skulle hitta på något sånt här. Så vad en liten loppa som du säger rör mig inte i ryggen.
   Vad skulle du vilja ha? Telefonnummer till min vän som gick till stället där tjejerna hänger? Mejlkonversationen mellan mig och mostern? Diskussionstråden från fb gruppen där flera av oss mammor här i Alanya (och Sverige) tog fram information? Telefonnummer till hon som pratade med mormodern? Exakta ord från vad tjejerna sa när dom väl hörde av sig hem?

   Jag mejlar över allt till dig direkt. Nöjd?! Nä men oj, det går ju inte för du vågar ju inte stå för vem du är…
   Så många kommentarer jag får från folk så har 99,9% ryggrad nog att lämna en riktig mailadress eller url till blogg/hemsida. Dom som gör det får alltid svar av mig. Dom som inte gör det är bara ynkliga fega satar.

   Så…jag har ryggrad nog att publicera detta. Du däremot…tsss…

   Vill du nu vara så vänlig och släppa detta. Antingen tror du på det eller så gör du det inte och jag skiter fullständigt i vilket. Jag vet vad som är sant och det vet mina trogna läsare också.

   Så, skaffa dig ett liv!! Schas iväg med dig…

 11. Stattinskan says:

  Haha – läser Flashbacks kommentar och förvånas över att denne/denna pratar om intelligens hit och dit … Mig veterligen finns inte orden ORELEVANT … IRRELEVANT är snarare grammatiskt korrekt ;-D Skulle vilja ha samma ork som de här ”häxkommentatorerna” har … Att de bara orkar???
  Vem är det egentligen som har tomtar på loftet som har gått på semester?

 12. Ja vad ska man säga läste hans kommentar till detta och man blir ju bara så trött på folk som inte vågar står för vad dom säger. Skriv en riktigt mail adress och visa vem du är! Men då ska dom gömma sig bakom på hittade grejer. Nej vi som läser din blogg vet att du inte skulle hitta på sånna där saker. Tror dom inte man har annat för sig än att skriva ihop rövar historier för att få läsare!?
  Alla som ifrågasätter eller skriver ”elaka” kommentarer har en tendens att inte våga stå för det? Varför undrar man ju då? Ynkryggar som inte har nåt annat liv än att sitta att klanka ner på andra!! Varför dom läser ens blogg och kommer tillbaka när dom inte tycker om den undrar jag ju också?

Kommentera