En av Två är väl bättre än ingen?!?

Skulle någon mot förmodan missat vad detta handlar om kan ni läsa här först.

Jag har ju haft regelbunden daglig kontakt med mostern till den ena av tjejerna och hon mailade mig för ett par timmar sedan och berättade att Emiliea är hemma. Sanna däremot är kvar här i Alanya. (?!?!?)

Varför vet dom inte!

Jaja, en av två är inte fy skam, bättre än ingen!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

8 Responses to En av Två är väl bättre än ingen?!?

 1. Gilla says:

  Konstiga tjejer. Varför åkte en hem och den andra stannade kvar?

  Kram/Gilla

 2. Konstigt konstigt, eftersom hon inte har några pengar har hon ju inte direkt råd med en ny flygbiljett hem…ja ja återstår att se hur hon ska komma därifrån!

 3. Anne-Catherine Anehammar says:

  Hallå gumman! Förstår att du angagerar dig i detta! Jag hade blivit ”skogstokig” om jag fått vetskap om att ”myndiga” tjejer beter sig på detta sätt mot sina föräldrar! Finns inga ord! Den ”slynan” som fortfarande är kvar i Alanya borde få veta vad hon går för av alla killar som både känner respekt för sin familj och ser ner på denna typ av tjejer! Blir så förbannad när unga tjejer inte förstår att deras rykte inte går att reparera när de beter sig som ”slampor”! Nu kan jag sova gott när jag har fått ur mig all ”gallan”! Ses i augusti! Kramar till er alla tre!

 4. dennis says:

  har läst din blogg nu lite är du gift med turkisk kille som har bott i sverige eller bott där nere och hur många barn har ni hur är de o leva muslim o kristen i förhållande?

 5. Fenixmona says:

  Märkligt att hon stannade kvar utan pengar…fast hon kanske har någon som försörjer henne just nu…kramiz

 6. Sita says:

  Märkligt att den ena stannade kvar. Hoppas det går bra för henne. Kram

Kommentera