Som i ett trollslag…

…har solen kommit tillbaka. Regn och rusk hela dan igår, även på kvällen var det grått och regntungt men så hände nåt under natten och vi vaknar upp till en dag där solen skiner på oss och himlen är blå.

This entry was posted in Väder. Bookmark the permalink.

9 Responses to Som i ett trollslag…

 1. Aurora says:

  Morn. Mycket kan hända under natten. det här var ju en positiv grej. Njut och ha det gott. Kram

 2. Hebbe says:

  Mors..Men du det var väl skönt,att solen hittat tillbaka till Alanya..Ja det tror jag oxå att Moa blir.
  Falukorv med ost och bacon,det blir en riktig höjdare…Hoppas du får en skön dag i solen..Kram.

 3. Yvonne says:

  Godmorgon! Ingen sol här…. ännu.Tavlorna är ett fint minne av min mor.Kram!

 4. Hebbe says:

  Mors,,Oki då får du slita dig från solen en stund,och Gratta dom som fyller,,sen tar du solen igen.Haé Kram.

 5. Mamma says:

  God Morgon!
  Här lyser solen med sin fråvaro idag så nu vet jag vart den tog vägen 🙂
  Vad är det för temp? (Ronny undrar)
  Puss o Kram!

 6. Ama de casa says:

  Ordningen återställd, typ 😀
  Gomorron!

 7. Här är det också sol men nu dom senaste veckorna så fort solen har tittat fram kommer också vinden….pust!! Ja ja får knö in mig i ett litet hörn på balkongen och njuta av min kaffe. Hoppas du får en bra dag!

 8. Jag kommenterade ett annat inlägg men det blev något fel så jag skriver här istället. Min pojkvän är muslim och hela hans familj och släkt följer det så gott de kan och vill. Så därför har jag bara sett och hört från den sidan, men har förstått att en hel del låter sina pojkar bestämma själv om dom vill bli omskurna eller inte. Men om jag har förstått det rätt så måste de vara omskurna den dagen de ska in i militären, och i Turkiet är ju militären ett måste. Hur gör man/ni då? Tänkte på detta när jag läste om hur ni följer/inte följer någon religion direkt. Har ni pratat om detta, du och din sambo?

  Ha en bra lördag!
  Kramar Louise

Kommentera