Vilket engagemang!!

Det hela började imorse där jag läste ett inlägg på merhaba.se. Inlägget var kopierat från flashback forumet och handlade om två svenska tjejer som är här nu och den ena var saknad och inlåst i en lgh enligt hennes kompis.

Jag kopierade länken och la in det i Svurkmamma gruppen på facebook där jag är medlem. La även in i en annan svensk-turkisk fb grupp.

Till en början var misstänksamheten stor vad gäller hela grejen. För det första att det kom från flashback som väl inte alltid är ett helt seriöst forum och för det andra så verkade allt en aning skumt.

Ingen direkt info om polis var inkopplad, ambassaden, fanns inget att finna i media mm mm

I inlägget var även länk till tjejernas fb profiler samt till profilerna till dessa 5 grabbar dom är här för att besöka. Att hänga ut folk så utan att ha riktiga bevis kändes inte helt rätt så vi svurkmammor började diskutera vilt om det kan stämma att dom är borta eller handlar det om svartsjuka? Att dom vill sätta dit dessa grabbar på nåt sätt genom att hänga ut dom så.

Vi var väl nästan till 100% överens om att det var en bluff men så började vi luska från alla möjliga håll och ni ska se vad svurkmammor som leker detektiver kan få fram.

Vi hittade vad vi tror är den enas syster som vi mejlade för att få en bekräftelse på att efterlysningen på flashback var riktig. En av mammorna fick fram ett nummer till en släkting som hon ringde. En annan fick kontakt med en moster, en tredje visste vem chefen var på den ena killens jobb och kontaktade honom, andra mammors män visste vilka några av killarna var….

Hela dan har vi hållit oss sysselsatta och vilket engagemang alla visat. Uttråkade hemmafruar kan uträtta storverk.

Så här sa mostern till den av mammorna som fick kontakt med henne…

 jag har pratat med min syster (Emilias mamma), de hade besök av svensk polis i natt. Sanna hade ringt hem till sin mamma och berättat att Emiliea hålls inlåst i en lägenhet, killarna ifråga som skall vara de som håller Emiliea ska ha varit inne på förhör hos Turkisk polis, då var även Emiliea med, men hon sa att hon inte hölls mot sin vilja. Familjen behöver få kontakt med Emilea för att få detta bekräftat att allt är ok, polisen kan inget göra som läget är nu. De kan bara aggera om Emiliea bekräftar att hon hålls mot sin vilja eller att hon inte kommer hem på fredag då de har hemresebiljett.  Eftersom Emilieas mobil är sönderslagen (även simkortet) har vi inte kunnat få tag på henne. Svensk och Turkisk polis är inkopplade även UD

Har ni sett dessa flickor, eller vet ni något om dem, kanske rent utav känner dem? Be dem då att kontakta sina familjer hemma i Sverige!

Emilieas fb profil

Sannas fb profil

Har ni annan nyttig information kan ni maila till : emilieawhereareyou@gmail.com

Det som vi först tog för en bluff och inte särskilt trovärdigt hade stannat vid det om inte smarta kloka svurkmammor engagerat sig så.

Som en av mammorna skrev ” Känns det tryggt att vara med i denna grupp. Skulle något hända så vet jag att flera av er hade letat med ljus och lykta.”

Jag länkar inte till inlägget på flashback då som jag skrev ovan är killarna uthängda där med länkar samt att jag läste för en stund sedan att familjen vill att inlägget tas bort. Inlägget var från början skrivet av en av tjejernas systers vän.

Men historien slutar inte här. Nej då, detta är en karusell som går fort och många turer.

Senaste nytt är att den ena tjejen sitter i förhör hos den turkiska polisen (varför??) och att en av dom har gift sig. Att hon sitter i förhör hos polisen skrev den som gjorde inlägget på flashback, att den ena gift sig är enbart rykten än så länge. Inget bekräftat.

Ser ut som vi svurkmammor och hemmafruar har jobb i morgon också!!

This entry was posted in Lyxhustruliv. Bookmark the permalink.

14 Responses to Vilket engagemang!!

 1. Sita says:

  Nä nu är det kväller. Kram

 2. Oj oj vilken karusell och vilket jobb av er. Blir nyfiken nu att se var den här historien slutar. Hoppas i alla fall tjejerna mår bra och kommer till rätta och hör av sig till sin familj där hemma!

 3. Pia F says:

  Har varit inne och läst på flashback, här är ju något konstigt i hela historien. Hoppas att det löser sig, ni får bilda ”svurkmammornas detektivbyrå”. Tur ni finns när något sådant händer, för då är inte Alanya speciellt stor som stad när djungeltelegrafen går. 🙂

  • Sand mellan tårna says:

   Ja nåt är konstigt med det hela men vad? Helt klart är att tjejernas familj inte får tag i dom sen om tjejerna håller sig undan frivilligt eller inte är frågan.
   Nä, Alanya är inte stort och snart kommer hela Alanya veta om detta. Inlägget skrevs för mindre än 24 timmar sedan så inom ett dygn till är det ute på stan 🙂

 4. Aurora says:

  Vilka intriger du får vara med om.

 5. Micke says:

  Vilken historia, minst sagt förvirrande. Vilka detektiver ni är, WOW!!! 🙂
  sv:
  Bilden visar ju stoltheten efter ett väl utfört verk. 😉

 6. Hebbe says:

  Bra jobbat Svurknammor,,hoppas det ordnar sig..Ja du må tro vad de senaste 57 åren bara flög all världens väg,,sen var jag 12-13 år igen,,jättekul..Haé Kram.

 7. vivi says:

  Håper det løser seg! Du er jo ikke sammen med en som driver Sherlock Holmes, for ingenting 😉 Godt jobbet!

 8. Fina Frun says:

  Oj vilken tur tjejerna har att ni engagerar er så. Hoppas verkligen att allt står rätt till och att ingen har farit illa….

 9. Fenixmona says:

  Vilket jobb! Ni är ju superdetektiver må jag säga…tryggt med ett sådant gäng! Kramiz

 10. Jenfan75 says:

  Ni kan ju starta en detektivbyrå=)..

 11. Ama de casa says:

  Oj vilken cirkus! Jag hoppas det ordnar upp sig och att allt är ok…

 12. Gilla says:

  Du milde vilken röra! Hoppas att det inte är sant. Men fortsätt att agera. Det KAN ju vara sant.

  Kram/Gilla

Kommentera