Hårt idag

Idag tränade Alex och dom i 2 timmar. Dom brukar träna 1 1/5 så idag blev det extra hårt. Extra hårt på många sätt. Dels var det en hel del nya övningar som inte såg helt lätta ut. Bl a en där dom skulle stå på ett ben på en balansplatta och kicka bollen tränaren kastade till dom. Dom skulle helst inte sätta ner foten mellan gångerna dom kickade. Sen skulle dom även stå på ett ben på balansplattan och nicka bollen tränaren kastade. Alex tyckte det var lite svårt först men fick snabbt grepp om hur han skulle göra och klarade kicka bollen 7 gånger utan att sätta ner foten. Bra gjort tycker jag för att vara första gången han gör den övningen.

Värmen gjorde sitt också att det blev extra tungt. 21 grader i skuggan vid 14.30 tiden. Barnen var blöta av svett efter alla olika övningar både med och utan boll. Planen ligger dessutom i sol nästan hela tiden.

Snart kommer dom inte kunna träna mitt på dan längre. Då blir det nog tidiga förmiddagar eller senare eftermiddagar.

Dom har fått en till tränare också….

Honom har dom haft 3-4 träningar tillsammans med den vanliga tränaren. Den nya är en äldre man som också han är helt underbar med barnen. Så nu har dom två duktiga tränare men den vanliga är ändå han som har huvudansvaret.

Alex var helt slut efter träningen och nickade nästan till i bilen på väg därifrån men ett stopp på Burger King för lite påfyllning av energi gjorde susen.

This entry was posted in Alex fotboll. Bookmark the permalink.

4 Responses to Hårt idag

 1. Sita says:

  Hejsan. Haft sol hela em. Men nu har någoon snott solen. Nu regnar det här. Kram

 2. Åh va skönt med soool! Men inte lika kul att träna i den! 🙁

 3. Micke says:

  Framtidens Zlatan… 😉
  sv:
  Ja, det ska bli skönt att få hem frugan och Elle. Det är kul att vara själv ett tag, men sen blir det tomt…
  Det är en lite skrämmande tanke när kidsen är i Alex´ ålder att de en gång ska bli i mina pågars ålder och vara ute och röja om kvällarna. Men när du väl är där, så hittar du din balans i det oxå. 🙂

 4. Hebbe says:

  Hej du,,dikten är inte skriven av mig,vi fann den i Birgittas konfirmationsbibel,så den betyder något alldeles extra…..
  Kul att Alex har fått ytterligare en tränare som har fattat det här med barn,som kan möta barnen på den nivå dom befinner sig..Haé Kram.

Kommentera