Pip pip i natten

Jag har appar på min mobil men har inte brytt mig om att använda dom innan men så var det en kväll när Alex satt och spela spel på min laptop (som av nån anledning är bättre än hans) och jag skulle kolla nåt på facebook. Orkade inte starta hans laptop så jag tog mobilen.

Upptäckte att jag enbart kunde koppla upp mig på wifi. Inga problem när man är hemma och kan koppla upp sig på egna nätverket men om man vill göra det på andra ställen blir det genast krångligare. Då kan jag bara koppla upp där det finns tillgängligt öppet wifi och det är minsann inte överallt.

Igår gick jag till en turkcell för att höra med dom vad jag behövde göra för att det skulle funka och jag fick veta att jag behövde köpa ett BlackBerry paket (hela 7 lira=ca 28:-) så skulle det funka med alla appar.

Så det gjorde jag och det började funka direkt. Var lite inställningar man kunde göra hur man ville få sina meddelande mm. Jag valde lite hit och dit som jag tyckte verkade bra. Ett av dom där valen var inte så bra.

Vaknat jag vet inte hur många gånger inatt av att mobilen pep till. Då fick jag meddelande från alla nattugglor som satt och häckade på facebook. Allt dom gjorde kom till min mobil och meddelade det högt och ljudligt. Den där inställningen är nu borttagen men konstigt att jag inte fick några såna meddelanden på eftermiddagen och kvällen, då var ju folk också på fb och hängde?!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

3 Responses to Pip pip i natten

  1. Fina Frun says:

    Jobbigt att bli störd på natten!

  2. Roggan says:

    Inte allt som är med nya tekniken. Kram

  3. Roggan says:

    glömde ordet ”bra”

Kommentera