This kept him busy for a while…

…igår kväll.

God morgon denna fredag från ett Alanya som vaknar till solig morgon. Inte så varmt än, bara 4,2 grader.

This entry was posted in Slash, Väder. Bookmark the permalink.

8 Responses to This kept him busy for a while…

 1. Aurora says:

  Tack för tipset. Ska testa det här hemma..Kram

 2. Hebbe says:

  Mors,,säga vad man vill om Slash,men lite envis är han allt,ger sig inte i första taget,,här blir nog en strålande dag,+3,3 redan,och solen känns varm mot min rygg..Haé Kram.

 3. Anna Karlsson says:

  Vad mysigt han har, han kommer att vara trött sedan, allt jagande och tvättande!!!

  Med tanke på hans vattenskål som du skriver att han välter ut ganska ofta, ´min dotter har 2 katter, hon köpte en vattenfontän för katter!!
  De älskar den, vattnet porlar runt i den och de dricker mkt mer! Man fyller den med 3 liter vatten, där är ett filter i och man byter det varannan månad! Bra det kommer alltid att finnas vatten till dem!!

  Ha en underbar dag i solen!! Sol här med idag och vå i luften!! Ska åka till Ullared med mina döttrar, undra vad man kan hitta där???

  Kram

  • Sand mellan tårna says:

   Ja Slash gillar vatten och välter gärna fortfarande ut skålen. Jobbiga är ju att han blir så blöt av allt plaskande och sen alla avtryck han gör på golven. Känns som det alltid är blött nånstans 😉
   Trevlig helg och kram!

 4. Gilla says:

  Slash: ” Jäkla matte att visa mig bollar, som man blir blöt av!”

  Så härlig han är och inte ger han sig heller. Bra filmat.

  Sv: På träffpunkterna träffas äldre människor och får vara med om till exempel, spela Bingo, höra på föredrag med mera. Så serveras det kaffe och kakor till självkostnadspris. Det är frivilliga som jobbar med detta, så det kostar inte kommunen speciellt mycket mer än lokalhyrorna och eventuella, som kommer och visar film eller håller föredrag. Vi gick mycket förr på den närmsta träffpunkten, men sen barnbarnet skaffade hund har det blivit mer sällan.

  Som du såg så tyckte ju Baloo om att leka med en påse med grisen i. Den tyckte han ju om så han var tvungen att försöka äta upp den.

  Kram/Gilla

 5. Fina Frun says:

  hahaha det var klurigt det där 😀

  Det låter konstigt nog som om vi har ung samma väder i som er idag då!

  sv: nej, skosnörerna är borta! De kommer säkert fram när jag slutar leta…

 6. Ama de casa says:

  Jamen oooo vad bra det gick att se… Säkert inget fel på filmen, men här på hotellet har dom ett ”bredband” på 0,29… Gissa om det är en aaaanings tålamodsbeprövande… 🙂

Kommentera