På benen

Idag blir det skola för Alex igen. Han var som vanligt igår och hade inte ont i huvudet och mådde inte illa. Bara väldigt öm där han slog i och han är rejält blå. Han hade slagit i på höger sida av huvudet vid pannan, precis nedanför hårfästet men som sagt inte ont för övrigt.

Trots att han var trött igår efter att ha blivit väckt flera gånger under natten var han som vanligt. Klättrade på väggarna till slut och tyckte vi kunde åka till Alanyum så han kunde få leka på playland. Det blev det dock inget med. Vi fick roa oss här hemma så gott det gick.

Skola som sagt och det kommer nog gå bra men har sagt till honom att han kan ju ta det lite lugn på rasterna och inte rusa runt utan kanske sitta inne och rita. Dom brukar få välja om dom vill sitta kvar inne och rita, läsa eller göra nåt annat eller gå ut.

Vädret visar på inne väder, ser ut som vi får ännu en molnig och regnig dag här i Alanya. 8,2 grader just nu.

 

 

 

This entry was posted in Alex, Väder. Bookmark the permalink.

9 Responses to På benen

 1. Jenfan75 says:

  Gomorron=) vad skönt att han har blivit bättre=)..

 2. Fenixmona says:

  Säkert bra om han kan ta det lite lugnt ett par dagar i alla fall! Då hade vi varmare än ni igår…här var det +10, en riktig vårdag! Kramiz

 3. Hebbe says:

  Mors,,skönt att Alex är pigg igen…Jag tror jag gillat melodin bättre än maten..Den snö som kom natten mot igår den är borta nu,+ ute..Haé Kram.

 4. Hebbe says:

  Ja det borde vara förbjudet att få barn i dag….men klart när dom barnen fyller 10 år så är dom andra 40 år,,hmm kan det vara så…Haé Kram.

 5. Gilla says:

  Så skönt att Alex har piggnat till och kan gå till skolan igen.

  Då har vi nästan samma ”värme” hos oss 6 plusgrader, så våren är ju lite på väg. Sommaren får vi vänta lite mer på här hos oss.

  Sv: Hos oss gäller det vatten från Soda Streamern eller vatten från kranen. Det går nästan lika bra. Det är ju inte så tungt heller.

  Kram/Gilla

 6. Ama de casa says:

  Skönt att det inte blev värre!

  När jag var liten så tvingade dom ut oss på rasterna om det än var 35 grader kallt… Sånt härdar 😉

 7. Skönt att hav verkar vara sitt vanliga jag!! Vädret var nog på din sida idag 😉

  Nä inte riktigt. äta får man göra när man vill men man utesluter mjölk, kött, ägg, mejeriprodukter, alkohol, olja mm. Alla håller inte fastan lika hårt och många fastar bara sista veckan innan påsk.

 8. Yvonne says:

  Skönt att Alex blivet b’ättre ,men det skadar nog inte att ta det lugnt ett par dagar. Kram!

 9. Fina Frun says:

  Roligt för honom att komma tillbaka till skolan idag då 🙂

Kommentera